"Буде особливо важко": астролог попередила про пекельний день на фронті

5 серпня 2022, 16:36
У цей день також усім потрібно бути максимально обережними з колючими предметами і на дорогах.
Украинские военные, астролог, зодиак
Астролог попередила про пекельний день на фронті/ Генштаб ВСУ, rabstol.net

Згідно з прогнозом астролога Лілії Вікулової, який вона склала на п’ятницю, 5 серпня 2022 року, в цей день на фронті буде особливо важко та небезпечно.

При цьому загострення на фронті можливе не лише в Україні, а й в інших державах, де відбуваються чи назрівають бойові дії, зазначає астролог.

"У зонах бойових дій буде особливо важко, спекотно і згубно. На щойно минулому з'єднанні Марса з Ураном спалахнули по світу нові гарячі точки: Азербайджан-Вірменія, Китай-Тайвань, Сербія-Косово... Список, схоже, буде тільки рости", – зазначила Вікулова.

Також вона додала, що у цей день потрібно бути обережними з колючими і гострими предметами, а також на дорогах. У деяких можуть загострюватися психологічні проблеми. Таке напруження, за словами, астролога, триватиме до ранку суботи, 6 липня.

Раніше астролог Дмитро Уранус назвав терміни, коли Україна звільнить Донбас, південь і Крим. За його словами Україна зможе звільнити Донбас уже в період з серпня по листопад поточного року. У районі листопада-грудня Україна може звільнити південь і почати процес підготовки до звільнення Криму, що може відбутися взимку 2022-2023 років.

Нагадаємо, екстрасенс Рубіна Цибульська зазначала, що серпень нинішнього року буде досить важким для України і українців. Останній місяць літа стане часом фатальних і доленосних звершень.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти