Для чого вішають лавровий лист над дверима: не всі знають про цей секрет

3 березня 2023, 20:50
Не усі здогадуються, яку силу має лавровий лист. Але наші предки уже давно здогадувалися про його магічні властивості.
Дверь, лавровый лист
Лавровий лист може захистити ваш дім від негативу/ ua.depositphotos.com

Багато людей дивуються, коли у когось в гостях вони раптом натикаються на лавровий лист над вхідними дверима. Одразу виникає запитання, навіщо його туди почепили і яку функцію він виконує.

Хоч ми звикли сприймати лавровий лист просто як приправу, яка стане у нагоді під час приготування їжі, насправді функцій у цих прянощів набагато більше. Наприклад, наші предки вірили у магічні властивості, якими наділений цей продукт.

Згідно з віруваннями предків, можна використовувати лавровий лист як оберіг для будинку. Для того, щоб зробити сильний оберіг, достатньо буде взяти кілька листочків і зв’язати їх ниткою, а потім розмістити над одвірком вхідних дверей.

відео дня

Можна замість цього розмістити листочки безпосередньо на дверях або почепити пучок на ручку, проте ці варіанти є не такими зручними, як перший.

Вважається, що такий оберіг захищатиме квартиру чи будинок та людей, які у ньому живуть. Лаврове листя не пропустить до вашого дому ніякий негатив, а натомість утримуватиме всередині позитив.

Щоб очистити енергетику приміщення, можна також скористатися іншим способом використання лаврового листя. Можна взяти декілька листочків, покласти у посудину, яка не горить, і підпалити. Листя повинно тліти, а не горіти. Далі пройти з цією посудиною по усіх кімнатах та "обкурити" їх димом.

Цікаво, що такий спосіб очищення від негативу має і наукове підґрунтя. Адже крім магічних властивостей будуть задіяні також звичайні особливості лаврового листя. Пряність під час тління виділятиме речовини, які здатні зменшити біль та полегшити дихання, а також очистити повітря.

Крім цього, лаврове листя можна класти на полиці та в крупи і борошно, щоб відлякати шкідників на кухні.

Раніше ми розповідали, навіщо класти лавровий лист під килим. Таким чином також можна захистити свій дім від негативу та злих сил. Але робити відповідний обряд потрібно правильно.

Також раніше Главред розповідав, навіщо класти лавровий лист у гаманець. Багато хто кладе лавровий лист у гаманець, щоб залучити успіх і притягнути грошові потоки. Якщо дотримуватися ритуалу, можна покращити свій фінансовий стан.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти