Навіщо класти лавровий лист у гаманець: гроші будуть текти до вас рікою

10 лютого 2023, 20:53оновлено 5 квітня 2023, 17:05
Багато хто кладе лавровий лист у гаманець, щоб залучити успіх і притягнути грошові потоки. Якщо дотримуватися ритуалу, можна покращити свій фінансовий стан.
Кошелек, деньги, лавровый лист
Згідно з давньою прикметою, у гаманці поруч з грошима потрібно носити лавровий лист/ УНІАН, ua.depositphotos.com

Лавровий лист точно є на кухні у кожному домі. Ми звикли використовувати його для приготування їжі, проте на цьому корисні властивості продукту не закінчуються. З давніх давен вважалося, що такі листочки приваблюють у дім грошові потоки, тому для покращення фінансової ситуації у сім’ї корисно носити лавровий лист у гаманці.

Наші предки вірили, що листя лавра благородного допомагає людині здобути підтримку вищих сил. У Древній Греції ця рослина була символом мужності та волі до перемоги, саме тому на голову переможця одягали лавровий вінок.

Але зберігати лавровий лист у гаманці для залучення грошей потрібно правильним чином. Перед тим, як покласти такий талісман поруч з вашими грошима, варто провести спеціальний ритуал. Без нього талісман не матиме потрібної сили для притягнення грошей.

відео дня

Як зберігати лавровий лист у гаманці

Для проведення ритуалу знадобиться один або кілька лаврових листочків – вони повинні бути гладенькими і мати рівну поверхню. Також варто обирати ті листки, які не мають пошкоджень.

Також варто звернути увагу на колір вашого гаманця – найбільш "грошовими" кольорами є коричневий, чорний, зелений і червоний. Варто обирати гаманці саме таких кольорів, тоді це посилить дію "лаврового талісману".

У гаманці не варто зберігати старі чеки або кредитні картки, якщо на них є борги. Якщо ви звикли носити у ньому банківські картки, то це мають бути такі, баланс на яких позитивний. Також у гаманці не повинні бути фотографії людей, адже це може перебити енергетику і віднадити грошовий потік.

Купюри у гаманці повинні бути розташовані у правильній послідовності. Коли ви відкриваєте його, найближче до вас мають бути купюри найменшого номіналу, позаду – найбільшого.

Саме поруч з купюрами потрібно класти лавровий лист. Але недостатньо просто взяти і покласти туди один або кілька листочків – перед цим варто дотримуватися ритуалу. Спочатку візьміть листочки у долоні, трішки їх потріть, щоб вони перейняли вашу енергетику. Після цього крапніть на них кілька крапель апельсинової або м’ятної ефірної олії.

Далі потрібно загорнути листочки у серветку червоного кольору і тоді вже покласти у гаманець до грошей. При цьому потрібно сказати фразу "Гроші до грошей, достаток до достатку!".

Якщо дотриматися процедури і зробити все правильно, то лавровий лист у гаманці запустить механізм, який приваблюватиме потоки грошової енергії.

Раніше Главред розповідав про 5 причин, чому потрібно палити лавровий лист вдома. Під час горіння такого сухого листя виділяється специфічний аромат, який допоможе у низці ситуацій – може прибрати неприємні запахи, зняти напруження і позбавити наслідків стресу, полегшити біль і дихання тощо.

Також ми розповідали, навіщо класти лавровий лист у взуття. Таким способом можна позбутися неприємного запаху, який часто з’являється у взутті.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти