Гороскоп на лютий 2022 для Стрільців: гроші потечуть рікою, в коханні - повна гармонія

29 січня 2022, 06:01
З 4 лютого всі фінансові питання зрушаться з місця. Стрільці знайдуть роботу, з'явиться нове джерело доходу, буде прибуток, каже гороскоп 2022.
гороскоп, Стрілець
У лютому Стрільці не сидітимуть на місці, свідчить гороскоп на місяць / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на лютий 2022 року для Стрільців.

Другий місяць нового року точно не буде нудним у Стрільців.

Що принесе Стрільцям молодик 1 лютого 2022

1 лютого - молодик в третьому домі гороскопу, це сектор спілкування і поїздок. Зазвичай це поїздки недалеко або ненадовго, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Стрільці можуть спілкуватися з родичами в цей день, займатися оформленням документів, готуватися до переїзду. Добре почати відвідувати якісь курси. Можуть з'явитися нові сусіди, а старі поїдуть.

Як Стрільцям загадати бажання 2 лютого 2022

2.02.2022 - це супердата. Якщо скласти всі п'ять двійок, то вийде число десять. Якщо ще скласти один і нуль - вийде одиниця. Це дуже сильне число, воно дає внутрішній стрижень і впевненість у собі.

"Цього дня ви може провести невеликий ритуал і озвучити свій намір або бажання вголос. Запишіть його на відео або напишіть на папірці. Можете запалити свічку, вийти на балкон або на відкритий простір, щоби Всесвіт вас почув. Загадуйте не для когось, а лише для себе. З упевненістю висловлюйте намір, і він обов'язково збудеться", - порадила астролог.

Проводити ритуал на бажання 2 лютого 2022 краще після 13:00 за київським часом.

"Коли загадуєте бажання, то обов'язково будьте чесними із собою. Через те що Меркурій ретроградний, ви можете передумати", - порадила Анжела Перл.

читайте такожРетроградний Меркурій 14 січня - 4 лютого: Левам - повернення старих ворогів, а Козерогам - гроші

4 лютого Меркурій розвертається в прямий рух у секторі грошей. Всі фінансові питання зрушаться з місця. Стрільці знайдуть роботу, з'явиться нове джерело доходу, буде прибуток. Якщо була фінансова пауза, то тепер гроші почнуть приходити, каже гороскоп 2022.

Крім того, 4 лютого Сонце буде з'єднуватися з Сатурном в третьому домі спілкування. Сатурн - серйозна планета. Якщо вона щось приносить, то це надовго. Якщо Стрільці почнуть нову справу, то цим вони займатимуться тривалий період часу.

читайте такожВеликий прибуток, виконання мрії та позбавлення від хвороби: гороскоп для Стрільців на 2022 рік

15 лютого Меркурій змінює знак і входить в цей же сектор спілкування. Стрільці можуть зайнятися освітою, наприклад, піти а курси. Прийде важлива інформація, Стрільці отримають лист, повідомлення, посилку. Не виключена поїздка. Хороший період для торгівлі.

"Якщо ви хочете щось продати, то з 15 лютого настане вдалий момент. Також добре вести переговори і укладати угоди", - свідчить гороскоп 2022.

16 лютого - повня в дев'ятому домі гороскопу. Це сектор подорожей. У лютому Стрільці не сидітимуть на місці. Буде багато поїздок, контактів з іноземцями, можуть бути якісь міжнародні контакти, бізнес розшириться, буде багато клієнтів з-за кордону. Може бути завершення якогось юридичного або судового процесу. Доведеться ухвалити важливе рішення.

Найсильніше відчують повню 16 лютого 2022 року Стрільці, які народилися з 17 по 21 грудня.

читайте такожГороскоп Таро на лютий 2022 для вогняних знаків Зодіаку - Овнів, Стрільців, Левів

19 лютого Сонце змінює знак. Стрільці можуть купувати квартиру, оформляти угоду, переїжджати на нове місце, поїхати на батьківщину - в те місце, де вони народилися. Юпітер допоможе Стрільцям в переїзді, нерухомості, спадщині, сімейних справах. Особливо тим представникам знака, які народилися в перший тиждень грудня - з 1 по 7 число.

"Венера з Марсом весь місяць будуть разом, особливо 14 лютого - в день Святого Валентина. Дуже багато Стрільців відзначатимуть свято в парі. З'явиться величезне бажання бути у стосунках і відкритися коханню. Венера принесе гармонію", - розповіла астролог.

Анжела Перл додала, що оскільки Венера і Марс з'єднуються в другому домі грошей, це говорить про те, що у фінансовій сфері у Стрільців все буде добре.

"Буде прибуток, робота або або ви отримаєте ці гроші іншим способом, наприклад, у вигляді подарунка", - резюмувала фахівець.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти