Гороскоп на січень 2023 року для Терезів: астролог пообіцяла грошовий місяць

2 січня 2023, 18:17
Під час повні у січні Терези можуть кардинально поміняти своє життя, отримати нову посаду посаду або, навпаки, звільнитися.
гороскоп для стрільців на липень 2022
Січень буде прибутковим місяцем у Терезів, каже гороскоп 2023 / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на січень 2023 року для Терезів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, Юпітер буде в сьомому будинку до 17 травня і привнесе в життя Терезів позитивну енергію. Це дуже вдалий час для того, щоби зустріти кохану людину, почати бізнес-партнерство, укладати контракти і договори. Найбільше вплив Юпітера в січні відчують Терези, які народилися у вересні.

В цілому, перша половина місяця буде сповільненою через дві ретроградні планети. Не варто починати щось нове, небажано щось підписувати і робити дорогі покупки до 18 січня.

Ретроградний Меркурій може дати переїзд або переоформлення документів на нерухомість. Можливо, ви поїдете в те місце, де почуватиметеся емоційно комфортно. Але варто враховувати, що поїздки або подорожі можуть бути відкладені.

4 січня Венера - планета любові та задоволень - входить в п'ятий будинок гороскопу. Терези будуть приємно проводити час.

"Ви проявите любов до самого себе. Венера повинна принести вам щось хороше - подарунки, відвідування кафе, концерту, театру. Також це може бути зустріч з кимось із ваших колишніх, примирення, нових шанувальників. Якщо ви познайомитеся до 18 січня, то стосугки навряд чи будуть довгими", - розповіла астролог.

Повня 6 січня висвітить досягнення Терезів, можна будувати нові плани і ставити нову мету. Представники знака можуть кардинально поміняти своє життя, отримати нову посаду посаду або, навпаки, звільнитися.

21 січня - молодик в п'ятому будинку гороскопу. На Терезів чекає сплеск творчої енергії.

22 січня розвертається в прямий рух Уран в секторі фінансів.

"Якщо у вас були якісь фінансові проблеми з літа, то з 22 січня несподівано для вас ситуація зміниться. Терези можуть отримати несподівану пропозицію по роботі, інвестиційні гроші, гроші від держави, виплати, кредитні гроші. Можливо хтось допоможе погасити ваш кредит або прийдуть гроші по страховці, ви почнете отримувати аліменти", - розповіла Анжела Перл.

З 28 січня Терези вирішать змінити режим життя, зайнятися спортом, відмовитися від солодкого, раніше лягати спати, позбутися шкідливої звички.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти