Гороскоп подорожей на жовтень-2022: астролог повідав, коли варто кудись їхати

4 жовтня 2022, 12:54оновлено 6 жовтня 2022, 15:29
Як стверджує астролог Влад Росс, в жовтні буде всього лише кілька найбільш сприятливих для подорожей днів ‒ коли ризики будуть мінімальні.
Подорожі, астролог
Астролог повідав, коли варто кудись їхати/ https://ua.depositphotos.com/

Початок і кінець другого осіннього місяця нинішнього року ‒ не найвдаліший час для подорожей та інших переміщень. Про це йдеться в гороскопі на жовтень 2022 року, який склав відомий астролог Влад Росс.

"У жовтні-2022 Меркурій і Марс будуть статичними, тому частими будуть запізнення на будь-який з видів транспорту. Тому початок і кінець місяця – не найвдаліший час для поїздок. В дорозі будуть виникати різного роду складності і перешкоди, запізнення та інші непередбачені ситуації. У жовтні зберігатимуться затори на російському кордоні. На стаціонарному Русі Меркурія Росія остаточно закриє свої кордони, і російські військовозобов'язані не зможуть покинути країну", ‒ говорить він.

Правда, як стверджує Росс, в жовтні буде кілька найбільш сприятливих для подорожей днів - коли ризики будуть мінімальні:

  • на море, озеро, тобто до водойм – 6-8, 15-17, 27 жовтня;
  • в санаторій та інші місця оздоровлення та відпочинку – 6-8, 15-17, 27 жовтня;
  • у гори - 5 жовтня;
  • близькі подорожі і поїздки на дачу-9-10, 13-14 жовтня;
  • на Концерти, в театри – 7, 11, 18-20, 23-24, 27 жовтня;
  • на семінари, конференції та інші поїздки з метою отримання знань - 5, 13-14, 23-24, 27 жовтня;
  • ділові поїздки, відрядження – 20-22 жовтня.

Самі ж несприятливі дні для подорожей, каже Росс, такі: 1-4, 12, 25-26, 28-31 жовтня.

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, Влад Росс також оцінив ризик застосування країною-агресором РФ ядерної або термоядерної зброї у жовтні 2022.

Раніше астролог заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки, і вже з серпня Україна почне здобувати перемоги. Більше того, капітуляція Росії не за горами.

Інші новини:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти