Гаряча фаза війни закінчиться навесні 2023 року: астролог назвав дві дати

10 січня 2023, 11:21
Є два сценарії завершення гарячої фази.
Астрология, астролог, украинские военные
Астролог Олексій Кириченко прогнозує, що гаряча фаза війни закінчиться навесні 2023 року/ ua.depositphotos.com, 128-а окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада

У 2023 році може завершитися гаряча фаза війни в Україні, зазначає астролог Олексій Кириченко. Він озвучив свій астрологічний прогноз на 2023 рік, згідно з яким передбачається два сценарії завершення гарячої фази.

Так, вона може закінчитися або наприкінці березня, або в середині травня. Про це Кириченко сказав у прогнозі, оприлюдненому на своєму YouTube-каналі.

"Війна буде, але не така, як каже Путін. За моїми оптимістичними прогнозами, гаряча фаза війни закінчиться в кінці березня, за песимістичним прогнозом – в середині травня", – зазначає Кириченко.

За його словами, зірки віщують, що після 20 березня військові дії будуть точковими. Також астролог прогнозує, що з кінця березня до середини травня російські загарбники не будуть наступати.

Раніше астролог Яна Тимощук прогнозувала, що війна в Україні триватиме всю зиму та весну. Вона зазначає, що в січні окупанти хочуть змінити стратегію. Астролог попередила, що чекати чогось радісного найближчим часом не можна.

Нагадаємо, астрологи зазначали, що 2022 рік для України був нищівним, а 2023 рік буде драматичним. Як говорить у своєму прогнозі астролог Людмила Халанська, найбільш драматичним у 2023 році для України буде квітень.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти