"Готують заміс": астрологи назвали критичний регіон України до кінця січня і місяць закінчення війни

7 січня 2023, 16:20оновлено 8 січня 2023, 18:23
Астролог попередила, що чекати чогось радісного на фронті найближчим часом не можна.
гороскоп для України, війна в Україні
Гороскоп для України / 28 окрема механізована бригада імені лицарів Зимового походу, goodfon

Війна в Україні триватиме всю зиму та весну. Такий прогноз озвучили астрологи. За словами астролога Яни Тимощук, в січні окупанти хочуть поміняти стратегію.

"Мета оголошення Путіним "різдвяного перемир'я" це не зупинка бойових дій. Може бути перепочинком або зупинкою перед захоплюючим боєм. Ми будемо мати момент обману. Змінюється стратегія в окупантів", - каже астролог Яна Тимощук.

Хто така Яна Тимощук

Яна Тимощук (Езотеричка) - езотерик, ведичний астропсихолог, таролог. Автор унікальної методики прогнозування, йдеться на YouTube-каналі астролога.

Астролог попередила, що чекати чогось радісного найближчим часом не можна.

"Вірити в їх Божественні "ідеали" не можна. Трійка мечів і П'ятірка жезлів говорить нам, про замісі, про "м'ясорубку". Вони хочуть ввести людей в небезпеку та страх. Нас не чекає щось дуже радісне. Вони хочуть позбавляти людей комунікацій (води, світла). Може статися якийсь сильний ривок (наступ - ред.). Встановити терміни точно не можна, але цей період затишшя може використовувати з метою нового наступу", - сказала астролог.

Де чекати великої небезпеки

"Найбільше варто побоюватися Офісу президента і там, де центр прийняття рішення. Туди можуть бути дуже сильні прильоти. Потрібно убезпечити президента України, тому що там найбільше може постраждати", - додала вона.

Масштабний наступ

"Поки Юпітер в Овні з травня 2022 року по травень 2023 року, люди хочуть воювати. Але відбудеться сонячне затемнення 20 квітня 23 року. Воно означає, що буде диктована ситуація на фронті. Тобто Сонячне затемнення заважатиме воювати. У червні буде аспект між Сатурном і Юпітером. Це означає, що можна буде знайти порозуміння між людьми. Те, що говорив Путін до 7 січня, означає обман. Промова Путіна була в поєднанні з Плутоном. Плутон означає - всіх лякати. Він намагається лякати своєю промовою. Правда буде з середини лютого. Також з середини лютого втратить актуальність наступ на Київ мільйонної армії Росії. Зараз намагаються залякати цим наступом", - сказала астролог Олексій Кириченко.

Хто такий Олексій Кириченко

Олексій Кириченко вивчає астрологію з 1999 року. З 2005 року почав викладати астрологію. Є автором багатьох статей на тему астрології. Має свій власний ютуб-канал.

Астролог зазначає, що всі військові дії будуть точковими.

"Плутон вийде з Козерога в 20 числах березня. Всі військові дії будуть точковими. Поки Марс у Близнюках - не буде глобального настрою. З кінця березня до середини травня Марс буде в Близнюках, тому ніякого наступу не буде відбуватися", - говорить астролог.

Коли закінчиться війна

"Війна буде, але не така, як каже Путін. За моїми оптимістичними прогнозами, гаряча фаза війни закінчиться в кінці березня, за песимістичним прогнозом - в середині травня", - зазначив астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Раніше астролог Влад Росс розповів, що 7 березня 2023 року Сатурн перейде в знак Риб до 14 лютого 2026 року, і це буде непростий час для представників цього знака зодіаку, також відбудуться великі зміни в світі. Зокрема, РФ загрожує зміна влади і хаос.

Крім того, в 2023 року нас чекає знакова подія - перехід Плутона в знак Водолій. Плутон - повільна планета, вона покине знак Козерога після 15 років перебування в ньому.

Важлива астрологічна подія відкриває нову сторінку. 2023-й стане роком переходу до нового і поки незвіданого.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти