Хитра головоломка, розгадати яку непросто: як знайти курку з особливою лапою

17 квітня 2023, 13:48оновлено 16 травня 2023, 19:23
Запаморочлива головоломка зажадає від вас особливої концентрації – потрібно знайти приховану хитрість на зображенні, де зображено відразу 16 курок.

Головоломка курка
Всі курки, на перший погляд, дуже схожі, і відгадку знайти непросто / Mirror

Головоломка - чудовий спосіб зберегти ясність і гостроту свого розуму, тому що допомагають нам нестандартно мислити. Вони покращують роботу мозку, пам'яті і тренують інтелект. У новій головоломці нам пропонують знайти курку з особливою лапою, яку виявити, на перший погляд, не так і просто.

У головоломці, яку пропонує нам розгадати Mirror, представлена картинка із зображенням 16 курок – чотири ряди по чотири курки в кожній.

відео дня

Уважно придивіться до картинки і подивіться на курячі Лапи. В одному з рядів є курка, лапа якої відрізняється від лап інших птахів.

Головоломка курка
Знайдіть особливу курку / Mirror

Здаєтеся?

Відповідь: подивіться на третю курку в третьому ряду (якщо рахувати зверху). Права лапа курки абсолютно гладка, в порівнянні з лапами іншими птахами. От вам і відгадка.

Курка
Розгадка головоломки / Mirror

Раніше ми пропонували вам розгадати головоломку з картинкою, на якій потрібно знайти приховане обличчя. Зображений сюжет очевидний, але розгадати суть непросто.

Також ми радимо головоломку зі змією і кавунами. За 6 секунд на зображенні потрібно знайти, де вона сховалася серед скибочок і половинок кавунів.

Інші головоломки:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти