Йде найскладніший період і великі втрати: астролог розповіла, коли окупантів виженуть з України

15 травня 2022, 18:53оновлено 15 травня 2022, 19:30
Окуповані частини Донбасу будуть повернуті, однак за Крим чітко сказати не може.
війна, гороскоп
Гороскоп для України / pixabay, Офіс президента

Війна в Україні може бути затяжною. Військові експерти і політики кажуть, що тільки до 2023 року бойові дії можуть вщухнути.

Як розповіла астролог Анжела Перл, 5 червня Сатурн розгортається і відступає назад, тобто почнуться процеси, які допоможуть виганяти ворога.

"Влітку Сатурн розгортається і в червні буде йти ще раз, за тим же положенням. Але це, як я розумію, вже будуть наші наступальні дії. Так, ще будуть втрати, ще буде складно, ще будуть серйозні бої. Але це ми будемо виганяти ворога "з території України", - сказала вона.

За астропрогнозами Перл, протистояння Росії і України остаточно закінчиться в березні наступного року, коли буде підписаний важливий документ.

За словами астролога, окуповані частини Донбасу будуть повернуті, проте за Крим чітко сказати не може.

"Швидше за все, повернення півострова відбудеться документальним шляхом, а не збройним. Я не побачила війни, боїв", - додала вона.

За її словами, після перемоги Україна повинна продовжувати триматися в тонусі і накопичувати озброєння, оскільки, за попередніми прогнозами, в 2036-2038 роках планета війни буде знову проходити гороскопом України.

Гороскоп для Володимира Зеленського

Астролог зазначила, що президента Володимира Зеленського чекає ще один дуже важкий рік, проте він і з цим впорається і навіть залишиться на другий термін - це буде 2026-2027 роки.

Анжела Перл зазначила, що 2023 і 2024 будуть сприятливі для України роки з точки зору астрології.

Коли закінчиться війна в Україні

Раніше астролог Англеліна Михайличенко попередила українців, що сонячне затемнення 30 Квітня може сильно вплинути на розвиток війни в Україні. За її прогнозом, нову фазу війни можна очікувати вже з 29 квітня.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв назвав дати, коли йтимуть самі важкі бої і чого чекати Україні в майбутньому. Астролог зазначає, що українці повинні готуватися до літа. Тоді бойові дії будуть вщухати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти