Чекає запекла битва: астролог попередила про нові руйнування і склала гороскоп для України

11 травня 2022, 19:44оновлено 11 травня 2022, 20:14
Для України та світу зіткнення з цією руйнівною силою може спричинити за собою чергові нерадісні події.
гороскоп для України
Гороскоп для України / ua.depositphotos.com, pixabay

16 травня о 7:14 за київським часом відбудеться Місячне затемнення під знаком Скорпіона. Після цієї події хід війни в Україні може істотно зміниться.

Як розповіла астролог Наталія Нестеренко в Instagram, також і війна вплине на політичну ситуацію в світі в цілому.

"Найближче місячне затемнення буде пов'язано з процесами руйнування і очищення в кризах, через які світ буде переходити на нові рівні буття", - говорить астролог.

Старі режими, системи і установки будуть знищені – все це несе з собою доленосні зміни в глобальних економічних, фінансових зв'язках і процесах.

"Очевидно, що у всіх цих змінах йдеться, в першу чергу, про путінську Росію – архаїчну, відсталу освіту, яка у своїх спробах зупинити процеси еволюції, перетворюється на середньовічного монстра і концентровану енергію мортідо. З одного боку, під впливом місячного затемнення в Скорпіоні, можна очікувати чергових шокуючих проявів божевілля і сліпої агресії російського режиму. З іншого боку, все це остаточно вимикає його з цивілізаційних процесів і зумовлює його крах, в тому числі, блокує доступ до живлячої його ресурсів", - розповіла астролог.

Гороскоп для України

Для України і світу зіткнення з цією руйнівною силою може спричинити за собою чергові нерадісні події, руйнування і трагедії.

Місячне затемнення 16 травня відзначає і переломний момент для України і світу.

Крім того, Росію чекають нові санкції.

"Оскільки Марс знаходиться в Рибах в з'єднанні з Нептуном, ці рішення будуть стосуватися нафти і газу, судноплавства, морської сфери, а також найбільш таємних і ретельно приховуваних економічних зв'язків, джерел "харчування" і ресурсів російського режиму", - написала астролог.

читайте такожВійна в Україні буде довгою: астролог назвала дату припинення бойових дій

Коли закінчиться війна в Україні

Раніше астролог Англеліна Михайличенко попередила українців, що сонячне затемнення 30 квітня може сильно вплинути на розвиток війни в Україні. За її прогнозом, нову фазу війни можна очікувати вже з 29 квітня.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв назвав дати, коли йтимуть самі важкі бої і чого чекати Україні в майбутньому. Астролог зазначає, що українці повинні готуватися до літа. Тоді бойові дії будуть вщухати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти