Відомий астролог назвав дату, коли буде знищений Кримський міст

12 липня 2022, 02:12
Проте Крим Україна зможе повернути лише через кілька років, спрогнозував Влад Росс.
Відомий астролог назвав дату, коли буде знищений Кримський міст
Відомий астролог назвав дату, коли буде знищений Кримський міст/ Фото GeneralStaff.ua, twitter.com/Krymsky_bridge

Відомий астролог Влад Росс спрогнозував, що Кримський міст може бути зруйнований уже найближчим часом – його можуть знищити упродовж 1-2 місяців.

За словами астролога, цей міст насправді приречений, і на це є декілька причин, пише УНІАН.

Росс зазначив, що у цієї споруди практично немає шансів залишитися цілою.

"Він так невдало збудований, та й відкриття мосту відбулося, коли Уран знаходився у твердому квадраті до Марса, тому цей міст приречений. Рано чи пізно його буде знищено ракетою або гарпуном. Я думаю, що це станеться протягом 1-2 місяців", – зазначив астролог.

Також він розповів, коли Україна може повернути собі Крим. За його словами, на це знадобиться декілька років, упродовж яких триватимуть переговори.

"Через кілька років переговорів Україна поверне Крим. Після смерті Путіна Росія захоче зняти з себе всі санкції. І доки вони не повернуть Крим, не зможуть їх зняти. А інші території можуть повернутись під контроль України вже найближчим часом", – сказав астролог.

Нагадаємо, відомий український астролог Влад Росс раніше перерахував українські міста, які найближчим часом Росія найбільше обстрілюватиме ракетами. За його словами, у цих містах зараз найнебезпечніше перебувати, тому за можливості їх краще покинути. Йдеться про Слов’янськ, Краматорськ, Запоріжжя, Харків та Київ.

Раніше повідомлялося, що найактивніші бойові дії у війні в Україні розгоряться у липні. Цього місяця може бути багато руйнувань, пожеж та велика кількість жертв російських атак. Такий прогноз зробила відомий екстрасенс Рубіна Цибульська.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти