До чого трапляється лавровий лист в їжі: що передбачає відома прикмета

12 лютого 2023, 11:24
Якщо трапився лавровий лист у їжі, то варто чекати не лише листа, а й інших наслідків.
Застолье, еда, стол, лавровый лист
Якщо у їжі трапився лавровий листочок, це може мати кілька значень/ ua.depositphotos.com

Лавровий лист здавна наділявся нашими предками надзвичайним значенням. З ним було пов’язано багато вірувань і прикмет, вважалося, що він має магічну силу. Тому його використовували не лише як приправу під час приготування їжі, а й як оберіг і талісман. І в наш час багатьох захоплює питання, яку силу має лавровий лист і де його можна використовувати.

Хоча б одна прикмета про лавровий лист відома кожному з нас. Одна з найвідоміших – що буде, якщо трапився лавровий лист у їжі.

Ця прикмета має кілька значень. Найпопулярніше пояснення передбачає, що людина, яка знайшла у своїй страві такий ароматний листочок, незабаром отримає повідомлення. Воно може надійти у вигляді листа або бути передане усно. При цьому із зовнішнього вигляду листочка можна зрозуміти, якою буде ця новина – хорошою чи поганою.

відео дня

Оцінити, яке ж повідомлення ви отримаєте, можна наступним чином:

  • Якщо листочок поламаний на частини або покришився по краях – новина може бути поганою;
  • Якщо він має якісь плями чи потемніння – вам можуть повідомити про хворобу якоїсь людини;
  • Якщо ж ви знайшли цілий і непошкоджений листочок у своїй страві – новина буде хорошою і радісною.

Але є й інше пояснення. Лавровий лист має "грошову енергетику" і його часто використовують, щоб привабити до себе гроші. Тому якщо вам трапився такий листочок у супі або іншій страві, це може означати несподівані фінансові надходження. Наприклад, це може бути виграш, повернення забутого боргу тощо.

Якщо такий лист знайшла у їжі молода незаміжня дівчина, то це може означати романтичне побачення. Особливо добре, якщо цих листочків два або кілька, наприклад, гілочка з лавровим листям.

Раніше Главред розповідав, навіщо класти лавровий лист у гаманець. Якщо дотримуватися спеціального ритуалу, можна покращити свій фінансовий стан.

Також раніше ми розповідали про 5 причин, чому потрібно палити лавровий лист вдома. Під час горіння такого сухого листя виділяється специфічний аромат, який допоможе у низці ситуацій – може прибрати неприємні запахи, зняти напруження і позбавити наслідків стресу, полегшити біль і дихання тощо.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти