Кабмін призначив в. о. міністра захисту навколишнього середовища

3 листопада 2021, 18:48
Кадрове рішення було схвалене після того, як сьогодні з посади міністра був звільнений Роман Абрамовський.
Шмигаль, Кабмін
Призначено тимчасового міністра екології / Фото kmu.gov.ua

У середу, 3 листопада, Кабінет міністрів призначив виконуючого обов'язки міністра захисту навколишнього середовища та природних ресурсів України.

Кадрове рішення прийнято після того, як сьогодні з посади міністра був звільнений Роман Абрамовський, повідомив у Telegram представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

"Тимчасово покладено виконання обов'язків міністра захисту навколишнього середовища та природних ресурсів України на Руслана Стрільця", - повідомив він.

відео дня

Раніше глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявляв, що саме заступник міністра захисту навколишнього середовища Руслан Стрілець буде в.о. міністра після відставки Абрамовського.

читайте такожПарламент відправив у відставку міністра економіки Любченка

Раніше Главред писав про те, що Верховна Рада на засіданні в середу, 3 листопада, розглянула відставка п'ятьох міністрів. Нардепи в турбо-режимі почали голосувати за звільнення міністрів Кабміну Дениса Шмигаля.

Першим парламент звільнив з посади міністра захисту навколишнього середовища Романа Абрамовського. Відставку Абрамовського підтримали 322 народних депутатів.

Також рекомендуємо прочитати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти