Як і де зустрічати Новий Рік 2023: важливі рекомендації, які допоможуть залучити удачу і успіх

22 грудня 2022, 19:00
Астролог розповів про те, в чому можна зустрічати Новий рік, як і де святкувати, а від чого краще відмовитися, щоб не накликати біди.
Новий Рік, Влад Росс
Як святкувати Новий Рік 2023 / Колаж фото УНІАН, pixabay

Символом 2023 року є чорний водяний Кролик. Щоб в новому році вас супроводжували удача і успіх, астролог рекомендує дотримати кілька рекомендацій під час святкування в ніч з 31 грудня на 1 січня. Про це в інтерв'ю Главреду розповів астролог Влад Росс.

Астролог акцентував увагу на тому, що за східним календарем Новий рік почнеться в молодика 22 січня. Символ року Кролик (Кіт) – пов'язаний зі світом, добротою і сексуальністю. Саме цей період може стати сприятливим для зачаття і народження дітей.

Влад Росс рекомендує встановити в будинку саме живу новорічну ялинку, так як саме дерево є елементом року Кролика.

"Чим більше буде у вашій оселі всякого роду дерев, причому в горщиках, тим краще. Заведіть собі ялівець, кипарис або тую – це дуже сприятливо. Але цей раз Новий рік неодмінно зустріньте з живою ялинкою, а не штучною. Ідеальний варіант - якщо це буде ялинка прямо з корінням, в землі", - сказав астролог.

Хоч кольором символу року і є благородний чорний, але це не означає, що все повинно бути тільки в цьому кольорі. Ви сміливо можете використовувати блакитно-синій або смарагдовий колір, оскільки вони "будуть збільшувати успіх". Якщо ви хочете додати своєму вбранню родзинки у вигляді прикрас, то краще використовувати ті, які зроблені з природних матеріалів.

"Елементи декору на столі можуть бути зеленуватого, білого, коричневого і темно-коричневого кольорів. Колір року - чорний, тому ті, хто любить цей колір, можуть зустріти Новий рік у чорній сорочці, футболці або сукні без докорів сумління", - пояснив Влад Росс.

Астролог додав, що це свято можна зустріти з коханою людиною, оскільки Венера під Новий рік буде в поєднанні з Плутоном, що зробить зустріч сприятливою і романтичною.

"Більш того, перший сексуальний акт сприятливий якраз в новорічну ніч, адже Кролик – символ сексу. Часто в рік Кролика кількість новонароджених дітей заповнює втрати попереднього року, так що гряде рік родючості", – розповів Влад Росс.

А ось де не рекомендується зустрічати Новий рік, так це за кордоном або в чужому місті. Адже цей рік йде під символом домашнього знака.

"Не варто куди-небудь їхати і зустрічати Новий рік за кордоном. Навпаки, краще залишитися вдома. Ідеальний варіант - в селі, в сільському будинку, зі свічками і м'якими пухнастими диванами. Чим м'якше і округліше будуть меблі, тим краще. І неодмінно в колі сім'ї", - підкреслив Влад Росс.

Також варто відмовитися від використання салютів, петард і галасливої гулянки. За словами астролога, все може обернутися трагічно.

"Чорний Місяць увійде в знак Лева, де Чорний Місяць – це негатив, а Лев – феєрверк і свято. Тому не можна влаштовувати салюти, гучне святкування, не в останню чергу тому, що феєрверками можна буде собі щось пошкодити або поранитися, або навіть убити себе" , -застеріг астролог.

Раніше Главред розповідав про те, в чому можна зустрічати Новий Рік 2023, що готувати і чого очікувати від Кролика.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти