Новий 2023 рік: де і як зустрічати, що приготувати і як прикрасити будинок

6 грудня 2022, 16:14
Астролог Влад Росс розповів, чому на цей раз Новий рік потрібно зустрічати без алкоголю, м'яса і феєрверків.
Астролог Влад Росс розповів, як прикрасити будинок і святковий стіл до Нового 2023 року
Астролог Влад Росс розповів, яких страв не повинно бути у святковому меню на Новий 2023 рік / Колаж УНІАН, ua.depositphotos.com

Зустрічаючи Новий 2023 рік важливо дотриматися кількох нехитрих рекомендацій. Вони допоможуть задобрити символ нового року – Кролика, а також притягнути в своє життя щастя і успіх. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Слід зазначити, що новий рік за східним стилем почнеться в молодика 22 січня, саме тоді і почнеться рік чорного водяного Кролика. Проте деякі нехитрі дії допоможуть залучити удачу, зустрічаючи Новий рік із 31 грудня на 1 січня.

За словами астролога, символ року – Кролик (або Кіт) – пов'язаний із миром, добротою і сексуальністю, тому наступний рік буде сприятливим для зачаття і народження дітей.

Елемент року Кролика – дерево, тому астролог радить прикрасити свій будинок деревами і неодмінно встановити живу новорічну ялинку.

"Чим більше буде у вашій оселі різних дерев, причому в горщиках, тим краще. Заведіть собі ялівець, кипарис або тую – це дуже сприятливо. На цей раз Новий рік неодмінно зустріньте з живою ялинкою, а не штучною. Ідеальний варіант – якщо це буде ялинка прямо з корінням, у землі", – розповів Влад Росс.

Астролог зазначив, що колір символу року – чорний, проте сприятливими будуть блакитно-синій і смарагдовий кольори, оскільки вони "будуть збільшувати успіх".

Що ж стосується новорічних аксесуарів і прикрас, то Влад Росс рекомендує використовувати лише ті, що зроблені з природних матеріалів.

"Елементи декору на столі можуть бути зеленуватого, білого, коричневого і темно-коричневого кольорів. Колір року – чорний, тому ті, хто любить цей колір, можуть зустріти Новий рік у чорній сорочці, футболці або сукні без докорів сумління", – додав Влад Росс.

Найкращим подарунком до Нового 2023 року, за словами астролога, будуть браслети і обручки.

"Взагалі, подарунки округлої форми. Округла форма буде сприятливою", – уточнив він.

Також астролог наголосив, що Кролик – завжди м'який і пухнастий, а тому і в інтер'єрі повинні превалювати м'якість, округлість і затишок.

"Меблі повинні бути м'якими і пухнастими. В інтер'єрі повинно бути більше округлих форм – уникайте кутів. Зустрічати Новий рік потрібно неодмінно за круглим столом, сервірованим круглими серветками і круглими тарілками", – переконаний Влад Росс.

А от правильне новорічне меню цього року потішить вегетаріанців, адже, як зазначив астролог, основну частину святкового столу повинні складати овочі та фрукти, а м'ясо краще зовсім не подавати.

"На столі обов'язково має бути все, що любить Кролик, в першу чергу, морква, а також капуста, груші та яблука. Також можна подати рибу, але категорично протипоказана кролятина. Та й взагалі м'ясо не вітається, тому має бути якомога менше м'яса. Символом 2023 року буде гранат, тому плід із власною "короною" потрібно красиво розрізати і просто покласти на столі. Також не скупіться на цитрусові на святковому столі – вони сприяють гарному початку будь-яких справ, як і манго. Манго, крім іншого, привертає успіх у грошових справах", – розповів Влад Росс.

Також астролог рекомендує уникати гострих предметів на новорічному столі.

"Не можна, щоб на столі лежало багато ножів. Також несприятлива гостра їжа. Зате сприятливі солодощі, особливо круглі торти. Але головне – овочі та фрукти", – додав Росс.

Крім того, астролог підкреслив, що 2023 рік краще не зустрічати з алкогольними напоями, а ліпше надати перевагу, наприклад, молочним коктейлям.

Важливо і те, що Кролик і Кіт – це символ домашності, підкреслив астролог, а тому 2023 рік потрібно зустрічати з коханими і близькими людьми в домашній обстановці при свічках.

"Також добре зустрічати Новий рік із коханкою або коханцем. Зняти номер в готелі на двох і святкувати по-домашньому. Сприятлива і романтична зустріч, оскільки прямо під Новий рік Венера буде в поєднанні з Плутоном. Більше того, перший сексуальний акт сприятливий якраз у новорічну ніч, адже Кролик – символ сексу. Часто в рік Кролика кількість новонароджених дітей выдновлює втрати попереднього року, тож попереду рік родючості", – розповів Влад Росс.

Також астролог не рекомендує зустрічати цей Новий рік за кордоном або в іншому місті.

"Місяць 1 січня буде в Тельці, а це символізує спокій, заможність, домашність. Тому не варто куди-небудь їхати і зустрічати Новий рік за кордоном. Навпаки, краще залишитися вдома. Ідеальний варіант – у селі, в сільському будинку, зі свічками і м'якими пухнастими диванами. Чим м'якшими і округлішими будуть меблі, тим краще. І неодмінно в колі сім'ї", – наголосив Влад Росс.

Крім того, 2023 рік не можна зустрічати шумно, з салютами і петардами, переконаний астролог.

"Цього разу ніяких феєрверків. Чорний Місяць увійде в знак Лева, де Чорний Місяць – це негатив, а Лев – феєрверк і свято. Тому не можна влаштовувати салюти, гучне святкування, не в останню чергу тому, що феєрверками можна буде собі щось пошкодити або поранитися, або навіть убити себе", – застеріг Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс розповів, що обов'язково повинен встигнути зробити в році, що минає, кожен знак зодіаку, які справи закінчити, які питання вирішити. Також Влад Росс склав детальний гороскоп на грудень 2022 року і розповів, які знаки потішить завершення року, які – засмутить.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти