Потрібно евакуюватися: яким містам загрожують ракетні та авіаційні удари – гороскоп для України

16 квітня 2022, 07:53оновлено 16 квітня 2022, 12:45
Астролог назвав міста, з яких краще евакуюватися. Це Київ, Харків, Одеса та Львів. Небезпека підстерігатиме і біля кордонів Польщі та Білорусі.
гороскоп, війна в Україні
Низка українських міст - у небезпеці з 16 по 30 квітня, свідчить гороскоп 2022 / колаж фото ua.depositphotos.com, Reuters

У період з 15 по 18 квітня очікується пік загострення другого етапу війни в Україні, відбудеться переломний момент. Низка українських міст - у небезпеці. Про це свідчить гороскоп для України на квітень 2022, який склав астролог Дмитро Уранус. Експерт також назвав міста, з яких краще евакуюватися.

"15-16-17-18 квітня дуже небезпечні для України та її жителів! Особлива небезпека для президента та членів уряду! Пояснення. У карті України в ці дні складається ситуація, коли транзитний Марс перебуває в опозиції до Сонця, а транзитний Юпітер - в опозиції до Марса. Це якийсь переломний момент у війні. Очікується пік загострення другого етапу війни", - написав фахівець на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, в Києві, Харкові та Одесі краще не знаходитися в цей період. Також на найближчі 2 тижні в зону підвищеної небезпеки потрапляє Львів, попередив астролог.

В цілому, до кінця квітня - з 16 по 30 число - зростає імовірність ракетних обстрілів міст в західних регіонах України.

Астролог опублікував карту, на якій видно, яким українським містам загрожують ракетні удари.

Зони підвищеної небезпеки виділено жирним червоним і фіолетовим кольорами. Решта ліній - безпечні.

Потрібно евакуюватися: яким містам загрожують ракетні та авіаційні удари – гороскоп для України
/ Фото facebook.com/dmitriy.uranus

"Червона лінія - Марс у нижній кульмінації по довготі Львова та Івано-Франківська. Зростає в найближчі 2 тижні. Бузкова лінія - заходить за горизонт Уран. Лінія проходить по кордону з Польщею та Словаччиною. Цей аспект доповнює та збільшує ймовірність ракетних і авіаційних ударів по прикордонних територіях. Особливо на стику кордонів Польщі, Білорусі та України (Волинська область). Військовим конвоям і транспорту слід вдатися до особливих заходів маскування і обережності", - попередив експерт.

Як повідомляв Главред, в суботу, 16 квітня 2022, на нас чекає найпотужніша за всю весну повня. Багато астрологів, які складали гороскоп війни для України, пов'язували великі зміни саме з цією датою. Важливими будуть і кілька днів до і після повного Місяця 16 квітня.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти