День перемоги або новий виток ескалації: як повня 16 квітня змінить хід війни в Україні

16 квітня 2022, 05:40
Потужна повня 16 квітня 2022 року може створити мало не диво для нашої країни. Однак, не всі астрологи з цим згодні. Є і песимістичний прогноз.
гороскоп для України
Гороскоп війни - чого чекати Україні в повню16 квітня 2022 / колаж фото ua.depositphotos.com, Reuters

У суботу, 16 квітня 2022, на нас чекає найпотужніша за всю весну повня. Багато астрологів, які складали гороскоп війни для України, пов'язували великі зміни саме з цією датою. Важливими будуть і кілька днів до і після повного Місяця 16 квітня. Хтось із фахівців прогнозує ескалацію бойових дій, хтось - велику битву і перелом у війні, а хтось каже, що нашу країну цього дня чекає справжнє диво. Главред зібрав кілька думок астрологів та їхні прогнози, щоби ми точно знали до чого готуватися.

Отже, астролог Дмитро Уранус прогнозує, що в квітні на сході України відбудеться вирішальна битва між українськими захисниками і путінськими військами. Після цього хід війни зміниться.

За його словами, на початку квітня відбулося з'єднання Марса й Сатурна у Водолії.

"Розпадеться це з'єднання тільки до 15-16 квітня. Після цієї дати хід війни може змінитися остаточно", - написав Уранус у Facebook.

Коли закінчиться війна в Україні

Астролог Марина Онищенко обіцяє, що 16 квітня на Україну чекає дуже гарна подія.

"Це буде поєднання трьох планет, які символізують собою диво. Тобто це буде уособлювати собою те, до чого ми сильно прагнули. І воно як би здійснилося таким чином. Це буде день перемоги, але я б сказала, що це буде день, коли будуть підписані якісь важливі документи", - свідчить гороскоп для України, складений Онищенко.

Вона підкреслила, що укладення та підписання договору "припинить все". Припинення вогню може наступити вже 24 квітня.

Астролог Анна Єфремова не згодна з оптимістичними прогнозами колег. Мовляв, багато хто говорив, що в квітні війна в Україні піде на спад, а в середині місяця на нашу країну чекає мало не перемога. Однак, за її словами, карти показують зворотне.

"Я сильно напружуюся через деякі показники натальной карти України і вважаю, що період з 14-19 квітня може бути вкрай напруженим у контексті військових наступальних дій з боку російського агресора", - зазанчила вона.

Як повідомляв Главред, відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає на господаря Кремля ти чи вкоротить він собі віку.

У свою чергу, астролог Дмитро Уранус склав гороскоп для Росії та передрік, що вже в квітні в Москві почнуться якісь руйнівні політичні процеси, а їхній підсумок проявиться в серпні 2022 року.

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти