Яку квітку краще тримати на роботі, щоб начальник підвищив зарплату

7 серпня 2023, 11:21
Деякі рослини здатні захистити від негативної енергії, залучити удачу і вберегти від банкрутства. Так яку квітку краще тримати на роботі?
Офіс, кактус
Яку квітку краще тримати на роботі для удачі та прибутку / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Кімнатні рослини роблять будь-який офіс більш затишним і паралельно очищають повітря. Але мало хто знає, що вони здатні стати справжнім магнітом для успіху, прибутку і клієнтів. Главред розібрався, яку квітку поставити на робочий стіл для залучення грошей.

Квіти для офісу краще вибирати невибагливі, оскільки в робочій метушні навряд чи буде час для того, щоб приділяти їм багато уваги. Добре якщо, ці офісні рослини будуть грошовими магнітами і бізнес-талісманами.

Які квіти приносять удачу на роботі

Кактус. Ця рослина приносить величезну користь. По-перше, кактус поглинає шкідливе випромінювання монітора комп'ютера. По-друге, він є справжнім магнітом для грошей. Якщо ви думаєте, яку квітку поставити на робочий стіл в офісі, то кактус - ідеальний варіант.

відео дня

Завдяки цьому сукуленту вам підвищать зарплату і стануть частіше видавати премії. Якщо кактус зацвіте, то, згідно з прикметами, найближчим часом на господаря рослини обрушиться дощ з грошових купюр.

Якщо вам цікаво дізнатися, як домогтися цвітіння цього сукулента, читайте матеріал: Як змусити кактуси цвісти - простий метод для ледачих.

Фікус. Ця рослина має дивовижну здатність залучати нових клієнтів, тому він просто необхідний тим, хто хоче розширити свій бізнес.

Фіалка - ще один магніт для грошей. Щоб прийшов великий прибуток, поставте на підвіконня в офісі кілька фіалок різного виду і дочекайтеся, поки вони зацвітуть.

Орхідея. Вишукана та елегантна квітка одразу додасть презентабельності офісу. Якщо інтер'єр стриманий, то орхідея зробить обстановку трохи більш розслабленою. В результаті потік клієнтів стане більшим. Варто врахувати, що орхідея принесе удачу лише в тому випадку, якщо ви будете ретельно доглядати за тропічної красунею.

Сансевієрія або "Тещин язик". Ця рослина здатна пробудити в людині винахідливість і гнучкість мислення. Саме ці якості, допомагають швидко знаходити оптимальні рішення, що сприятиме кар'єрному зростанню.

Драцена. Ця рослина допоможе захистити ваш успішний бізнес від негативної енергії заздрісників. Поставте в кабінет драцену - вона розпізнає ворога і нейтралізує його негативні впливи.

Папороть принесе удачу в переговорах і угодах. Якщо поставити в робочому кабінеті китайську троянду або гібіскус, ефект буде той же.

Мирт і кімнатний жасмин захищають від банкрутства. З цими рослинами можна сміливо вести будь-який бізнес, оскільки вони вбережуть від необдуманих рішень і фатальних помилок. Правда, є одна умови: щоб мирт і жасмин стали бізнес-талісманами, їх потрібно посадити власноруч.

Раніше Главред писав, яка кімнатна рослина підходить для кожного знака зодіаку.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти