"Кінець листопада зі знаком мінус": астролог насторожила прогнозом на найближчі дні

23 листопада 2022, 02:15
На фронті може стати легше, проте цьому може заважати вплив нещодавнього місячного затемнення.
Астролог, астрологічний прогноз
Астролог Ольга Медвецька дала прогноз на найближчі дні/ ua.depositphotos.com, pixabay.com

Найближчі дні для українців будуть зі знаком мінус для загальної атмосфери та настрою. Така ситуація зберігатиметься до 24 листопада. Проте негативний вплив може триматися і до кінця тижня – до 27 листопада.

Місяць у знаку Скорпіона перекриватиме багато позитивних та гармонійних аспектів життя. Такий прогноз зробила астролог Ольга Медвецька.

Проте у цей час спадає напруга між Марсом і Юпітером, тому українським військовим на фронті повинно стати легше. Водночас астролог зазначила, що не варто занадто сильно розраховувати на це, адже свій вплив ще досі зберігає місячне затемнення, яке було не так давно.

"Адже ми пам’ятаємо — нещодавно було, не побоюсь цього слова, шалене затемнення, яке все ще поширює свою дію на всі світові справи, у тому числі на війну та проблеми у сфері енергетики", – зазначила Медвецька.

Вона наголосила, що глобальні інтриги й обманні схеми все ще негативно впливатимуть на хід війни. Це матиме свій вплив і на те, як західні країни надають Україні військову допомогу для захисту від країни-агресорки Росії.

Раніше астролог Олексій Кириченко зазначав, що до кінця листопада та на початку грудня почнеться серйозна битва в цій війні. З 26 листопада по 10 грудня можуть початися найбільш сильні битви в цьому періоді війни. За його словами, бої будуть не статичні, а динамічні, наступ може бути на декількох напрямках.

Нагадаємо, астролог Ганна Карпєєва зазначає, що у 2026-2027 роках планети зійдуться так, що це може потягнути за собою зміну світового порядку, світових лідерів, а також створення нового союзу країн, подібного Євросоюзу. Проте зміни у світовому порядку можуть спричинити нову війну у 2030 році.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти