"У світі може початися нова війна": астролог дала невтішний прогноз на найближчі роки

18 листопада 2022, 12:14
До 2024 року у нас будуть складнощі, а в 2024-2025 роках до влади почнуть приходити нові люди, прогнозує астролог.
'У світі може початися нова війна': астролог дала невтішний прогноз на найближчі роки
Астролог спрогнозувала, що у світі може початис нова війна/ 93-я ОМБр Холодний Яр, УНІАН

Астролог Ганна Карпєєва зазначає, що у 2026-2027 роках планети зійдуться так, що це може потягнути за собою зміну світового порядку, світових лідерів, а також створення нового союзу країн, подібного Євросоюзу.

Проте зміни у світовому порядку можуть спричинити нову війну у 2030 році. Про це Карпєєва розповіла в ефірі на каналі ТОР.

За словами астролога, до 2024 року у нас будуть складнощі, а в 2024-2025 роках до влади почнуть приходити нові люди.

"До 2026-2027 року у нас з'являється нова ідеологія, яка формується на наступні 60 років. А 2030 року у нас відбудуться нові формування та об'єднання", – каже Карпєєва.

За її словами, створення великого об'єднання країн, подібного ЄС, може спровокувати нову війну. Ця війна може бути з тими, хто виступає проти свободи і за консервативне дотримання правил.

Росія у той період часу може піти у добровільну ізоляцію, а в політиці головними гігантами залишаться США і Китай.

Раніше астролог Влад Росс зазначав, що незважаючи на те, що Росія і Білорусь формують спільне угруповання військ, повторну спробу взяти Київ ворог не здійснить – у Путіна зараз інше завдання.

Нагадаємо, астролог Яна Эзотеричка зазначала, що після звільнення ЗСУ Херсона окупанти готують хитрий план обстрілу українських міст. Вона прогнозує, що цей тиждень буде дуже складним для багатьох регіонів України, безумство окупантів тільки насторожує.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти