Друга спроба Росії взяти Київ: астролог розповів, до чого готуються Росія і Білорусь

14 листопада 2022, 05:45
Російсько-білоруське угруповання військ складе не менше 30 тисяч осіб, чого достатньо для досягнення важливої для Путіна мети, вважає Влад Росс.
Астролог Влад Росс розповів, чи спробує Росія знову захопити Київ
Астролог розповів, куди Путін кине спільне російсько-білоруське угруповання військ / Колаж Reuters, УНІАН

Незважаючи на те, що Росія і Білорусь формують спільне угруповання військ, повторну спробу взяти Київ ворог не здійснить – у Путіна зараз інше завдання. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, другого походу російських військ на українську столицю не буде.

"Всіх жителів Києва хочу заспокоїти – другого походу росіян на столицю не буде. Російські війська вже все розорили і розграбували на Київщині, їм більше нічого тут красти. Плюс всі мости по дорозі з Білорусі на Київ заміновані, та й болота в таку погоду їм не пройти", – зазначив Влад Росс.

відео дня

Астролог переконаний, головне завдання Путіна сьогодні – залишити Україну без електроенергії.

"Путін має намір знеструмити Україну і захопити Рівненську АЕС. Про це говорить жорсткий аспект урану до Плутона, де Плутон пов'язаний з енергетикою і атомною зброєю", – вважає Росс.

Об'єднані війська Росії та Білорусі можуть рушити на західні області України, але брати Львів або західний кордон нашої країни не будуть, прогнозує астролог.

"Угруповання буде не менше 30 тисячі осіб. Цього достатньо для захоплення Рівненської АЕС, вона і буде метою. Росіяни попутно із задоволенням перерізали б або заблокували б поставки озброєнь Україні, які через західні області України йдуть через польський кордон до нас, але це безглуздо. Адже є Румунія і Молдова – зброя піде через них. Тобто логістика ускладниться, але суті це не змінить", – запевнив Влад Росс.

Астролог зазначив, що більше ні на що, крім захоплення Рівненської АЕС, Путін навіть разом із білорусами не здатний.

"Єдине, що він може – погрожувати зруйнувати наші ГЕС, стріляти по київських ТЕС. Зокрема, є загроза, що буде підірвана Південно-Українська або Хмельницька АЕС", – застеріг Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс передбачив розвал Росії і розповів, які регіони РФ першими вийдуть з її складу. Також Влад Росс назвав місяць смерті Путіна і розповів, як його вб'ють.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти