Коли закінчиться війна, чи переможе Україна та чи поверне Крим - прогноз астролога

16 березня 2022, 11:31
Ситуація може помінятися в кінці березня – на початку квітня. Господар Кремля Путін може ухвалити рішення про нездатність його армії завоювати Україну.
Україна, Прапор
Україна здобуде у війні перемогу над Росією, каже гороскоп / УНІАН

Війна в Україні, розв'язана президентом РФ Володимиром Путіним, набуває дещо затяжного характеру. Поточний тиждень буде гарячим - можливі обстріли Києва, Дніпра та Одеси. Такий гороскоп для України склав відомий астролог Влад Росс.

Коли закінчиться війна в Україні

За словами фахівця, ситуація може помінятися в кінці березня - напочатку квітня, розповів Росс в коментарі виданню Телеграф.

Після 28 березня Путін може ухвалити рішення про нездатність його армії завоювати Україну. У цей період можуть початися переговори Росії та України на прийнятних для Києва умовах. Гаряча стадія військових дій завершиться.

відео дня

"Почнеться більш холодне протистояння. І далі Путін може переключити свій погляд на американців, а також їхніх союзників по НАТО", — припустив Росс.

"Ще й Китай може вплутатися. Тому все розгорається", - зазначив астролог.

При цьому він не заперечує ймовірність початку ядерної війни. Оскільки Марс у другій половині травня - на початку червня входить у вогненебезпечний Овен.

Росс додав, що положення зірок говорить про те, що спад військової активності відбудеться в ретроградності Марса. Так, планета сповільнить свій рух в жовтні, а в листопаді — настане ретроградна фаза.

Чи переможе Україна Росію

Влад Росс впевнений, що Україна здобуде перемогу над Росією. Є ймовірність повернення анексованого Росією в 2014 році Криму.

Як повідомляв Главред, раніше астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як будуть розвиватися події найближчим часом.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає на господаря Кремля та чи вкоротить він собі віку.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти