Коли закінчиться війна в Україні та яке майбутнє чекає на Путіна - прогноз астролога

13 березня 2022, 09:22
Україні не доведеться довго чекати закінчення війни. Путін буде ізольований від світу. А коли до РФ перестануть прибувати мільярди, то свої ж його і приберуть.
Путін, Гітлер
Західні країни знають, що Путін не зупиниться на Україні / Фото Reuters

Війна в Україні 2022 закінчиться скоро. Росію доб'ють жорсткі економічні санкції, які запроваджує проти Росії весь світ. А самого господаря Кремля Володимира Путіна "приберуть свої ж". Відбудеться це протягом трьох тижнів.

Такий прогноз щодо російсько-української війни озвучила карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі, передає Апостроф.

"Чекати довго не доведеться. Я відчуваю, що впродовж трьох тижнів будуть конкретні зміни. Європа його доб'є: він буде ізольований від світу. А коли в Росію перестануть прибувати мільярди, то свої ж його і приберуть", - заявила вона.

відео дня

На думку Мочіовскі, Україна - не єдина мета Кремля. США і країни Європи це прекрасно розуміють.

"Наприклад, може зайти з боку Польщі. У нього є плани, вже лежать на столі. І ці плани не були секретними, як би він не намагався їх приховати", - додала вона.

Мольфарка вважає, що Путін не зупиниться на Україні та спробує спровокувати Європу на військові дії.

При цьому американська, британська і українська розвідки були в курсі, що Путін нападе. Україна була готова до нападу.

"Українці просто морально не могли прийняти, що цей урод почне знищувати жінок, дітей, мирне населення, буде бомбити наші міста", – зазначила мольфарка.

Раніше психотерапевт і астропсихолог Валерія Мамічова розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022. За її словами, важка ситуація в Україні, пов'язана з вторгненням Росії, може потроху піти на спад після 12 березня. Не виключені переговори, можливе врегулювання ситуації та спроби привести все до сприятливого результату.

Раніше астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як будуть розвиватися події найближчим часом.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає на господаря Кремля та чи вкоротить він собі віку.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти