Як не дати волоссю жирніти за допомогою фена: порада з дуже старого журналу

8 липня 2023, 16:29оновлено 10 липня 2023, 23:42
Якщо сушити волосся природним шляхом без фена, то коріння почне дуже швидко жирніти.
волос
Як сушити волосся феном / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Кожна людина доглядає за собою і це щоденний ритуал. Кожна жінка мріє, щоб у неї було шикарне волосся, гладке, блискуче і слухняне. Однак в цій справі недостатньо просто помити голову шампунем. Адже потрібно ще правильно сушити волосся.

Багато хто вважає, що відмова від фенів лише зробить волосся кращим, проте це зовсім не так. Стиліст Еббі Юнг побачила дуже старий журнал, в якому було розказано, як правильно сушити волосся. Про це вона розповіла у своєму TikTok.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо вам прочитати такий: 5 рецептів масок для волосся з яйця: можна забути про сухість, ламкість і випадання.

відео дня

У багатьох людей є проблема - волосся швидко жирніє. Напевно ви помічали, що після миття голови волосся стає не дуже свіжими, якщо воно буде висушене просто на повітрі природним шляхом.

Чому волосся швидко жирніє

Багато хто думає, що сушити мокре волосся феном не можна, адже воно нібито травмують наше волосся. Однак насправді, фен - це важливий предмет в процесі сушіння волосся.

Вся річ у тому, що під час природного висихання волосся шкірне сало ще більше прилипає до волосся. Це буде вимагати більш частого миття голови.

Варто відзначити, що відмова від фена робить волосся більш схильними до травматизації. Однак волосся потрібно сушити правильно, щоб дійсно не нашкодити їм феном.

Як правильно сушити волосся феном

В першу чергу варто пам'ятати, що перед сушкою феном, використанням випрямлювача, плойки або будь-якого іншого предмета, який буде впливати на ваше волосся, варто користуватися термозахистом. Саме цей засіб є дуже важливим в процесі сушки.

Також не варто використовувати гарячий потік повітря дуже близько до волосся. Адже тоді волосся дійсно може перегрітися і травмуватися. Це також може нашкодити і шкірі голови.

Якщо ви все ж не хочете пересушувати волосся феном, то спробуйте висушити феном лише коріння, а основна довжина буде досихати природним способом.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти