Любовний гороскоп на тиждень 15-21 листопада: несприятливі дні для весілля або удача в коханні

15 листопада 2021, 15:28
Кому зі знаків не вдасться уникнути конфліктів зі своєю другою половинкою - розповість гороскоп Главреда.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

Практично весь тиждень для представників знаків зодіакального кола буде рівною в плані відносин. У середу негативні впливи Марса і Урану можуть спровокувати конфлікти в парі. Однак вже в п'ятницю варто очікувати несподіваних поворотів у відносинах.

Про те, кому зі знаків посміхнеться грошова удача наступного тижня, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 15-21 листопада: збитки, несподіваний приз або впливовий покровитель.

Любовний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Овен

Всі важливі події в особистому житті плануйте на кінець тижня. Можливо це буде заручини або знайомство з батьками другої половинки. Найкращий день для цього – п'ятниця. На цьому тижні не виключено, що вільні Овни познайомляться з відомою людиною, з якою закрутять роман. Придивіться до колег, може один з них ваша доля.

Любовний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Тілець

На початку тижня Тільцям не варто надавати значення подіям, які на перший погляд можуть здатися щасливими. У середу ймовірні розбіжності з партнером., який може зазіхнути на вашу свободу. Справа може дійти і до розставання. У четвер ви можете дізнатися таємницю своєї другої половинки. А ось вихідні - не найкращий час для укладення шлюбу.

Любовний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Близнюки

На цьому тижні любовне життя не порадує Близнюків несподіваними подіями. Швидше за все, буде нудно. Нових знайомств очікувати не варто. Близнюкам у відносинах може здатися, що партнер створює проблеми на рівному місці і чекає рішучих кроків, до яких ви не готові. Всі ваші любовні пригоди ще попереду, а на цьому тижні варто сконцентруватися на роботі.

Любовний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Рак

Раки будуть оточені знаками уваги, компліментами і зізнаннями в коханні від шанувальників. Якщо наміри у кавалерів серйозні є всі шанси на те, що відносини, які почнуться в цей період, будуть міцними і гармонійними. Сімейним представникам знака вдасться подолати кризу і зміцнити союз. Ви зможете прийти до компромісу і досягти розуміння.

читайте такожМісячний гороскоп на тиждень 15-21 листопада: розставання, обман або доленосна зустріч

Любовний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Лев

Зайва самовпевненість вашої другої половинки може виводити з себе, а його моралі можуть спровокувати сварки. Конфліктів в такій напруженій обстановці навряд чи вийде уникнути, проте позитивний вплив Венери зможе вберегти ваш союз від розставання. Вільні Леви до кінця тижня можуть отримувати знаки уваги від колег, проте зірки радять не виходити за рамки флірту.

Любовний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Діва

Велика частина тижня для Дів не запам'ятається бурхливими пристрастями і виром почуттів. Однак вже в п'ятницю ви прекрасно проведете час на побаченні, яке запам'ятається надовго. Відносини, які почалися на вихідних, не матимуть тривалого продовження. Сімейні Діви в четвер можуть дізнатися про свого партнера секрет.

Любовний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Терези

Ідеальний час для того, щоб привести своє особисте життя в порядок і визначитися з пріоритетами. Можливо, ви відчуєте бажання перевести відносини на інший рівень – з'їхатися з партнером або оголосити про заручини. На початку тижня Терези будуть зайняті вирішенням проблем своєї другої половинки. А п'ятниця порадує несподіваними поворотами у відносинах.

Любовний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Скорпіон

Фокус уваги Скорпіонів на цьому тижні буде на вирішенні проблем професійного характеру. Це може негативним чином вплинути на відносини. У середу під впливом Марса і Урана може трапитися конфлікт, який призведе до розставання. А в п'ятницю місячне затемнення може витягнути на поверхню всі протиріччя в парі.

читайте такожКому Новий рік 2022 принесе достаток і благополуччя: топ-3 знака, яким пощастить з грошима

Любовний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Стрілець

На цьому тижні Венера допоможе Стрільцям у вирішенні фінансових питань і відвернеться від особистого життя. Доленосних зустрічей і цікавих знайомств очікувати не варто. Сімейних представників знака ближче до вихідних може втомити метушливість партнера. Ви не будете налаштовані на обговорення важливих питань, і якщо друга половинка вас зрозуміє, сварок вдасться уникнути.

Любовний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Козеріг

Венера міцно оселилася у вашому знаку, і це дає можливість планувати не тільки на найближчий тиждень, але і на більш довгостроковий період. Вплив планети любові на вас досить прагматичний. Ви не тільки замислюєтеся про чуттєву сторону відносин, але також намагаєтеся знайти способи як забезпечити все необхідне. Відносини варто будувати тим Козерогам, хто налаштований серйозно. Удача в любові вас буде супроводжувати всі вихідні.

Любовний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Водолій

На цьому тижні Водолії будуть стурбовані своїм зовнішнім виглядом і враженням, яке вони справляють на оточуючих. Для вас Венера в Козерозі означає, що особисте життя йде на другий план або небажанні присвячувати людей в своє любовне життя. Не виключені роман по листуванню в інтернеті або таємні побачення. У п'ятницю вас може порадувати несподіваний поворот подій.

Любовний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Риби

В особистому житті Риб на цьому тижні затишшя. Однак вже в п'ятницю ситуація може змінитися і ви подивитеся на свого друга іншими очима. Не виключено, що ви познайомитеся з цікавою людиною на заході, який влаштували ваші друзі. Дружній флірт може перерости в міцний союз.

Рекомендуємо почитати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти