Любовний гороскоп на жовтень-2022: коли найкращий час для нових знайомств, примирення і шлюбів

3 жовтня 2022, 14:48
Період у жовтні буде єдиним у році, коли настане найбільш сприятлива пора для налагодження стосунків і нових знайомств.
Влад Росс, любовный гороскоп на октябрь-2022
Любовний гороскоп на жовтень-2022/ Главред, ua.depositphotos.com

Любовний гороскоп на жовтень-2022 обіцяє гармонію у стосунках. Цього місяця розпочинається сприятливий час як для того, щоб налагодити існуючі стосунки, так і для того, щоб розпочати нові.

Тому в цей час можна знайомитися на сайтах і зустрічатися в клубах за інтересами. Про це розповів астролог Влад Росс у гороскопі на жовтень 2022.

Він зазначає, що цього місяця Венера переходить у знак Терези, тобто у знак шлюбу. Тому у цей час можна знайти свого шлюбного партнера, і найкращий період для цього – перші 20 днів місяця.

Багато хто у жовтні відчує потяг до естетики і романтики й буде радіти спілкуванню з протилежною статтю.

"Венера в Терезах сприяє налагодженню контактів, знайомствам, спілкуванню з партнерами, з'ясовуванню відносин, досягненню компромісів. З'явиться можливість помиритися після сварки з найближчими людьми, з якими, здавалося б, геть були побиті горщики", – зазначає астролог.

Проте є і дві дати, які є небезпечними для стосунків.

"Венера робитиме напружені аспекти з Юпітером 21 жовтня і Плутоном 20 жовтня. Поблизу цих дат краще не вирішувати серйозні питання з партнерством", – наголошує Росс.

Проте крім цих дат інші дні випромінюватимуть успіх для людей, які перебувають у стосунках чи шукають їх. Тому потрібно користуватися цим часом по максимуму, каже астролог – проводити час з приємними людьми, читати романи, дивитися романтичні фільми і вибиратися у гарні місця на природі.

"Такий час буває тільки близько місяця в році, і він принесе безліч приємних моментів", – каже Росс.

А от після 23 жовтня на зміну легкості та невимушеності можуть прийти сильні почуття, секс, пристрасні захоплення і занепокоєння. При цьому той період уже буде дуже несприятливим для шлюбу.

Раніше астролог Влад Росс назвав найнебезпечніші дні жовтня 2022 року. За його словами, період катастроф і небезпечних транзитів чекає на нас після 9 жовтня, коли Марс буде в квадраті до Нептуна.

Нагадаємо, раніше таролог і волонтер Анастасія дала прогноз, що у травні 2023 року російська окупаційна армія почне відводити свої війська з території України. Вона склала гороскоп війни на найближчі дев'ять місяців.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти