Магнітні бурі в грудні 2021: як пережити День святого Миколая та Різдво

14 грудня 2021, 13:36
Календар магнітних бур на грудень 2021 попереджає: різдвяні свята цього року пройдуть на тлі напруженої геомагнітної обстановки.
Магнітні бурі в грудні 2021 що нас чекає на свято Миколая та Різдво
Магнітні бурі в грудні 2021-що нас чекає на свято Миколая та Різдво / 1zoom.ru

Магнітні бурі в грудні 2021 року зіпсують різдвяні свята: і День святого Миколая, і католицьке Різдво 2021, і навіть Новий рік 2022 ми ризикуємо зустріти із залишковими симптомами магнітних бур. Нам загрожують занепад сил, головні болі й апатія.

Геомагнітні збурення 14 грудня 2021 будуть досить легкими (не вище трьох балів) - причому вже надвечір. Відтак більшість людей їх навіть не помітить. Найчастіше на подібні коливання люди реагують збоями зі сном (вночі важче засипати – вдень, відповідно, мучить сонливість і загальна розбитість).

читайте такожВід чого підвищується і знижується тиск: лікар дав коротку відповідьА ось магнітна буря 15 грудня 2021 буде вже більш відчутною - до чотирьох балів. Вже наступного дня, 16 грудня, геомагнітні збурення опустяться до трьох балів, а потім і до двох. Але в цей час варто бути обережнішим на дорогах: через вплив магнітних збурень на судини можливі проблеми з координацією і запаморочення. Це особливо травмонебезпечно, коли на вулиці ожеледь і слизькі тротуари.

Найсерйозніші метеоудари очікують нас напередодні головних різдвяних свят. Спочатку:

  • магнітна буря 17 грудня 2021 - три бали (зелений рівень);
  • магнітна буря 18 грудня 2021 - три бали (зелений рівень).

Тобто безпосередньо на День святого Миколая 2021 (19 грудня) геомагнітна обстановка вже повинна бути спокійнішою, але організм ще буде страждати від залишкових симптомів: від апатії, втоми, занепаду сил. Особливо чутливі до геомагнітних збурень особи будуть скаржитися і на головні болі.

Другий екстремальний удар місяця намічений на кінець року: магнітна буря 27 і 28 грудня 2021 відразу вирветься на позначку в 5 балів. Обидва дні будуть складними для метеочутливих людей: ймовірні тахікардія, скачки тиску, задишка і проблеми з нервовою системою.

Магнітна буря 29 грудня 2021 опуститься до чотирьох балів. Решта днів цього року і перші дні 2022-го геомагнітний рівень буде триматися на позначці в три бали (неприємно, але жити можна).

В цілому, підготовкою до Нового року 2022 (здачі робочих звітів, генеральні прибирання і приготування новорічного столу) доведеться займатися на тлі зниження працездатності та поганої концентрації. Ймовірні перепади настрою і загострення хронічних захворювань.

У дні магнітних бур варто поменше навантажувати свою нервову систему, шлунок і організм у цілому:

  • частіше гуляти й емоційно розслаблятися;
  • влаштувати собі розвантажувальний день, не забуваючи про важливість питного режиму;
  • максимально відпочивати і перебувати на позитиві.
Магнітні бурі сьогодні і до кінця грудня 2021 Україна
Магнітні бурі сьогодні і до кінця грудня 2021 (Україна)

Раніше ми писали про те, що робити, якщо болить голова при магнітних бурях. Медикаменти при головному болю – не завжди є кращим рішенням.

Читайте також:

  • Сидяча робота небезпечна для здоров'я: хто потрапив у зону ризику
  • Вчені назвали найкорисніший овоч
  • Їжа, яка зігріває: як правильно харчуватися взимку
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти