"Почнуться розбрід і хитання": астролог попередив про стресовий період у березні

28 лютого 2023, 22:29оновлено 1 березня 2023, 17:58
Астролог підкреслив, що особливо стресовою буде середина березня. У цей час будуть порушуватися домовленості і розриватися контракти.
'Почнуться розбрід і хитання': астролог попередив про стресовий період у березні
Астролог попередив про стресовий період у березні / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

У березні 2023 року Марс, планета ділової активності, буде не в найкращому розташуванні, тому для початку важливих бізнес-проектів і відкриття компаній місяць не особливо вдалий. Про це в інтерв'ю Главреду розповів відомий астролог Влад Росс.

Як зазначив астролог, особливо стресовою буде середина березня. У цей час будуть порушуватися домовленості і розриватися контракти. Складно буде що-небудь планувати, йти за графіком, виконувати поставлені завдання. Все буде дуже сумбурно. Ситуація буде виходити з-під контролю. Непросто буде зібратися та зосередитися.

"Після 25 березня Марс перейде в знак Рака, після чого почнуться розбрід і хитання. Виникнуть нові проблеми, які потребуватимуть негайного втручання, або ж спливуть старі проблеми", - розповів Росс.

Втім, за словами астролога, до кінця місяця з'явиться можливість зібратися і почати планувати, оскільки Марс зустрінеться з гармонійним аспектом Сатурна.

"Справа, розпочата наприкінці місяця, буде успішною. Тож в останні числа березня можна відкрити підприємство, якщо всі сторони, які задіяні в ньому, будуть добре захищені і відчуватимуть себе справжньою сім'єю. Хороший період для організації сімейного бізнесу", - додав він.

Нагадаємо, нещодавно астролог Влад Росс розповів, що березень – не найкращий час для фінансових ризиків. Як зазначив астролог, особливо небезпечно ризикувати буде в середині березня. Тому ніяку нерухомість в середині березня купувати не варто.

Також астролог Влад Росс розповів, що 23 березня Плутон увійде в знак Водолія, що ознаменує наш перехід в нову реальність. Він зазначив, що починається епоха новітніх технологій, кіборгів, штучного інтелекту.

"Востаннє він перебував у Водолії рівно 248 років тому. Тепер же залишатиметься в цьому знаку до 19 січня 2044 року. Можете собі уявити, які великі глобальні зміни відбудуться в світі за цей час, які нововведення і нові технології з'являться до 2044 року. Звичні зараз айфони до 40-х років настільки застаріють морально, що будуть здаватися дисковим телефоном", - сказав Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти