Неприємності і серйозні конфлікти: астролог розповіла, кому чекати біди в молодик 25 жовтня

25 жовтня 2022, 03:40
За словами астролога, молодик 25 жовтня буде дуже емоційним та травмонебезпечним днем.
Молодик і сонячне затемнення 4 грудня 2021
Молодик / ua.depositphotos.com

Астролог Ангеліна Вакуліна дала прогноз на початок тижня і розповіла, кому варто очікувати неприємностей у вівторок, коли станеться молодик і сонячне затемнення.

"Понеділок гарний для різних контактів, знайомств, зустрічей, нарад, поїздок, покупок, навчання і роботи з паперами. Але ось після 16 годинм, 24 жовтня, вже може відчуватися жало. Плутона - проявиться тривожність, пригніченість, підозрілість, конфліктність", - говорить астролог.

У понеділок бажано провести повне прибирання будинку, енергетичне очищення, медитації.

Молодик 25 жовтня - чого очікувати

"Вівторок, 25 жовтня - День молодика і сонячного затемнення! Потрібна обережність і терпіння, особливо з 10 ранку, коли Місяць перейде в знак Скорпіона. Найсильніше це затемнення може зачіпати жіночу психіку. У цей день можна писати плани на місяць і більш тривалий термін, робити практики по запуску бажань, практики на затемнення", - говорить астролог.

За її словами, емоційний фон буде нестабільним, тому краще уникати гострих тим, суперечок, претензій і відкритих розборок. Також не варто в цей день Вирушати в дорогу, затівати важливі зустрічі і справи. Можна чекати біди.

"У середу, 26 жовтня, буде напружений день! Хвиля затемнення ще відчувається, особливо в першу половину дня, коли Місяць буде проходити Південний вузол. Карма не дрімає, так що і ви не потрапляйте на провокації. З полудня на повну потужність включиться Тау квадрат з Сатурном, Ураном і Місяцем. Ох і нервові всі будуть!", - говорить Ангеліна Вакуліна.

За її словами, краще в цей день працювати на самоті, тому що в цей день складно буде досягати взаєморозуміння в колективі і з окремими людьми.

"Не варто звертатися в офіційні органи, за допомогою, до начальства, Вирушати в поїздки і зустрічатися з батьками. Іскрити буде не слабо. Є ризик травматизму, обережніше з електроприладами, на висоті і сходах", - додала вона.

Астрологи відзначають, що 4 знака зодіаку постраждають від молодика найбільше: Телець, Лев, Скорпіон та Водолій.

Гороскоп для України

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більш того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову ходитиме гривня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти