Неймовірні та фантастичні події: астролог розповів, чого чекати від транзиту Юпітера і Сатурна

28 грудня 2022, 09:25оновлено 28 грудня 2022, 10:21
Влітку транзит Юпітера і Сатурна сформує дуже вдалу конфігурацію, яка дасть всім нам шанси для реалізації різних ідей, планів і проектів.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс розповів про транзит Юпітера і Сатурна в поєднанні зі швидкими планетами влітку 2023 року / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс розповів про точний аспект Юпітера і Сатурна 19 червня 2023 року і про те, як це астрологічне явище вплине на події.

За словами фахівця, транзит Юпітера і Сатурна в поєднанні зі швидкими планетами в другій половині червня та на початку липня сформує дуже вдалу конфігурацію, яка дасть всім нам шанси для реалізації різних ідей, планів і проектів.

"І тут багато чого залежатиме не від випадковостей і збігу обставин, а від вірного планування і розрахунків. Хоча Сатурн в Рибах може дещо збивати приціли, Юпітер буде його приземляти, а це важливо для досягнення успіху. Не виключено, що в цей час знайдуть свою практичну реалізацію ті ідеї, які раніше здавалися неймовірними та фантастичними", - сказав в інтерв'ю Главреду астролог Влад Росс.

За його словами, буде виходити вирішувати складні завдання, якщо не опускати руки і завершувати розпочате в червні.

"Крім того, велика концентрація уваги буде на матеріальних цінностях, ресурсах, практичному застосуванні навичок і знань, а страхи відійдуть на другий план", - додав фахівець.

Раніше Росс розповів, що 7 березня 2023 року Сатурн перейде в знак Риб до 14 лютого 2026 року, і це буде непростий час для представників цього знака зодіаку, також відбудуться великі зміни в світі. Зокрема, РФ загрожує зміна влади і хаос.

Крім того, в 2023 році на нас чекає знакова подія — перехід Плутона в знак Водолій. Плутон - повільна планета, вона покине знак Козерога після 15 років перебування в ньому. Ця важлива астрологічна подія відкриває нову сторінку. 2023-й стане роком переходу до нового і поки незвіданого.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти