Молодик і сонячне затемнення в грудні 2021: що не можна робити, щоб не злякати удачу

29 листопада 2021, 11:25
Що робити в молодик і сонячне затемнення, щоб не накликати біду - розповість Главред.
Молодик і сонячне затемнення 4 грудня 2021
Молодик і сонячне затемнення 4 грудня 2021 / ua.depositphotos.com

У першому місяці зими Місяць вступить в нову фазу циклу 4 грудня 2021 року о 09:44 за київським часом. Молодик відбудеться в сузір'ї Стрільця.

1 місячну добу астрологи радять проводити в максимально спокійній обстановці без суєти і хвилювань. Ідеальний час, щоб провести його на самоті обмеживши контакти. Можна планувати справи, як на поточний місяць, так і на довгострокову перспективу і ставити цілі.

Молодик 4 грудня 2021 року відбудеться в суботу. Цьому дню протегує Сатурн, який благоволить плануванню. Можна розписати бюджет на місяць або розпланувати найближчу добу.

відео дня

Про те, яку роль відіграють фази місяця в благополуччі, читайте в нашому матеріалі: Місячний календар на грудень 2021: знаки долі, великі втрати і найнебезпечніший день.

Сонячне затемнення 4 грудня 2021 - його вплив на долю

4 грудня 2021 року поряд з молодиком відбудеться і закриття коридору затемнень. Воно стане останнім сонячним затемненням 2021 року і відбудеться о 9:33 за київським часом. Щоб затемнення сприятливо позначилося на вашому благополуччі і допомогло прийняти правильне рішення, потрібно правильно до нього підготуватися: навести порядок в будинку, позбутися від непотрібних і старих речей, очистити простір навколо себе, щоб дозволити позитивній енергії змін наповнити ваш будинок. Також за день до затемнення можна влаштувати розвантажувальний день.

Коридор затемнень з 19 листопада по 4 грудня надає можливість побудувати відносини з людьми, які зроблять вас краще, залучити енергію грошей і позбутися від поганих звичок.

Знаки стихії Вогню в період затемнень можуть усвідомити свою цінність у світі, в той час як "земляні" знаки можуть поліпшити своє фінансове становище. Знаки стихії Води найбільше будуть схильні до перепадів настрою і спалахів емоцій. Представникам водної стихії випадає шанс виправити старі помилки і винести цінний життєвий урок.

читайте такожМісячний календар стрижок на грудень 2021: коли категорично не можна стригти волосся і робити манікюр

Молодик 4 грудня 2021 - що можна робити

У день нового місячного циклу життєва енергія людини на мінімумі. Організм ослаблений, може відчуватися занепад сил. У цей день потрібно бути особливо уважними на дорозі, а якщо відчуваєте стрес і напругу, краще і зовсім відмовитися від водіння.

Хороший день, щоб проводити розвантажувальний день або сідати на дієту. Також в молодик можна відмовлятися від шкідливих звичок.

Не варто нехтувати повноцінним сном. Молодик припадає на суботу, тому у вас є шанс відновити свою життєву енергію. Прогулянки на природі і медитація, вечір з улюбленою книгою або розслаблююча ванна з аромамаслами налаштовують на позитив.

Що не можна робити в молодик

  • Стригти волосся - стрижка в цей день може "вкоротити" і тривалість життя.
  • Починати нові проекти і справи;
  • Змінювати роботу або місце проживання;
  • Проводити хірургічні втручання.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти