Листопад буде пекельним: з яких 2 міст України варто виїхати, щоб не потрапити під місиво окупантів

31 жовтня 2022, 06:10оновлено 1 листопада 2022, 14:24
Гороскоп для України на листопад. Що буде відбуватися на полі бою і які варто чекати неприємність українцям.
війна в Україні прогноз, гороскоп для України
Гороскоп для України на листопад / pixabay

Листопад в Україні буде дуже напруженим. Венера, Меркурій і Сонце будуть перебувати в Скорпіоні в листопаді. Це буде справжнім випробуванням для українців.

Як каже астролог Яна Эзотеричка у прогнозі на місяць, емоції будуть вирувати в останній місяць осені.

"Потрібно емоційно підготуватися до листопада. Буде боротьба агресії і напруги. Листопад буде набагато гіршим, ніж жовтень", - сказала вона.

Астролог також розповіла, що в листопаді не можна починати нічого нового.

"У листопаді не можна починати ремонти, купувати нерухомість або дорогі речі. Заборонено в листопаді вкладати гроші куди-небудь", - сказала астролог.

Війна в Україні - чого чекати в листопаді

"Ймовірність застосування ядерної зброї дуже велика. Змушена сказати про ескалацію бойових дій. Також можливий напад з боку Білорусі. З Херсона слід їхати, буде дуже сильна і тривала боротьба. Поки в даному напрямку перемог не вдається", - сказала астролог.

Для України в листопаді дуже велика небезпека води.

"У листопаді буде відчуття, що Україна йде на дно. Для Києва дуже висока ймовірність прильотів. Центр столиці і правий берег. Показує дуже сильний удар по центру прийняття рішень в Україні. З цих районів варто переміститися. Для Зеленського дуже велика загроза. У другій декаді місяця можна чекати неймовірно велику допомогу. ЗСУ зберігатимуть позиції. У листопаді можуть бути спроби взяття територій, наступальні дії. Українська армія буде активна", - сказала вона.

Крім того, може початися велика інформаційна війна.

"Можуть з'явиться зрадники при владі, будуть зміни на місцях", - сказала астролог Яна Езотеричка.

При цьому астролог каже, якщо станеться якийсь сильний удар, то в Україну зайдуть західні війська.

"Перелом у війні, який всі чекають, не стався. Це пов'язано з тим, що нам не дали ту зброю, яку потрібно. У листопаді військові дії піду на прискорення. Якщо буде сильний удар, то можуть зайти війська. Листопад може стати важливим місяцем у війні та на полі бою. Цей місяць може змінити військову історію", - сказала вона.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Гороскоп для України

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більше того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти