Пекло закінчиться: астролог назвала дату, коли Україну перестануть бомбити і де чекати "прильотів"

22 вересня 2022, 06:50оновлено 22 вересня 2022, 07:37
Чого очікувати від "референдумів" на окупованих територіях і які області будуть в небезпеці.
гороскоп для України, війна в Україні гороскоп
Війна в Україні гороскоп / pixabay

Війна в Україні триватиме до середини 2023 року. Як кажуть астрологи, важкі бойові дії можуть завершитися восени, а окупанти готові будуть звільнити ще кілька територій.

"Гаряча фаза війни може закінчитися 28 жовтня. Може бути не все дату в дату, але у нас буде ретроградний Марс 28 жовтня, та Бог війни сповільнюється. Це не означає, що буде повне завершення війни, але буде уповільнення гарячої фази", - говорить астролог Яна Эзотеричка.

За словами астролога, нам потрібно протриматися до грудня місяця, та до Нового року.

"Ми маємо дуже важкий шлях. Ті, хто хотів повернутися в Україну, то потрібно повертатися зараз, або вже до кінця війни. До Нового року Росія буде дуже часто просити переговори. Карти показують, що армія РФ буде намагатися відійти від деяких територій", - каже фахівець.

При цьому астролог додала, що агресор будує багато планів щодо Україны, але це їх хитрий план.

"Референдуми" на окупованих територіях

"Це повне насильство людей. Швидше за все, вони не зможуть провести "референдум" та карти показують, що це буде повний провал", - говорить астролог.

Які території України будуть під обстрілами

"Загострення буде в Краматорську і Слов'янську. Там намагатимуться провести опалювальний сезон, але будуть великі проблеми. Бойові дії там триватимуть", - додала астролог.

Астролог Ангеліна Вакуліна також додає, що Полтаву чекають "прильоти".

"Полтава. Уважно поставтеся до тривог. Велика ймовірність прильотів. Уникайте ТЦ і розважальні центри", - сказала вона.

Гороскоп для України

Нагадаємо, астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки, і вже з серпня Україна почне здобувати перемоги. Більше того, капітуляція Росії не за горами.

Також, за словами астролога, повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом Росса, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти