"Підгадив своїй дочці": у спадкоємиць Путіна почали розпадатися шлюби

24 березня 2022, 00:55
37010
Шлюб нібито розпадається через те, що в Росії ввели санкції,
'Підгадив своїй дочці': у спадкоємиць Путіна почали розпадатися шлюби
Дочка Путіна Марія Воронцова розлучається

Російський журналіст, редактор The Insider Роман Доброхотов заявив, що дочка президента РФ Володимира Путіна Марія Воронцова розлучається з чоловіком - голландським бізнесменом Йоррітом Фаассеном.

Про це він написав у коментарі під постом в Facebook журналіста-розслідувача Сергія Канева. Останній заявив, що Путін "підгадив своїй старшій дочці", після того, як почав війну на українській території і накликав на свою країну масштабні санкції.

читайте такожТаємна дочка Путіна, мати якої була прибиральницею: як вона виглядає і чому різко злякалася публікиТому представник ЗМІ припускає, що шлюб розпадається через те, що в Росії ввели санкції, які не дають можливості 36-річної дочки російського диктатора відкрити медцентр в РФ.

відео дня

"Путін непогано підгадив своїй старшій дочці Марії Фаассен (вона ж Воронцова). Донька має солідну частку в мегапроекті будівництва супер сучасного медичного центру під Пітером. У планах було залучення пацієнтів з Європи і багатеньких шейхів з країн Перської затоки. А тепер, після нападу на Україну, які вже тут європейці і шейхи?"- написав Канів.

Доброхотов додав, що вони з Йорритом розлучилися давно.

Нагадаємо, офіційна дружина Путіна розповіла, як він зробив їй пропозицію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти