Повня 8 грудня 2022: Близнюкам - популярність, Скорпіонам - сварки, Тельцям - допомога

8 грудня 2022, 07:33
День повні вважається досить небезпечним, тому краще всі важливі рішення відкласти на потім. Астрологи радять присвятити час побутовим питанням.
Повний місяць
Що можна і не можна робити в повню 8 грудня 2022 / Фото ua.depositphotos.com

Остання повня 2022 року настане 8 грудня о 6:10 за київським часом. Якщо ви хочете знати, які сюрпризи приготували зірки цього тижня, читайте матеріал Гороскоп на тиждень 5-11 грудня 2022 року: Рибам – несподіванки та нерви, а Скорпіонам – розмови.

Грудневий повний Місяць відомий під різними іменами. Його називають Сніжним Місяцем, Зимовим Місяцем або Холодним Місяцем. Згідно західної астрології, повня відбудеться в знаку Близнюки, а згідно ведичної — в знаку Телець.

Груднева повня має високу траєкторію на небі, а це означає, що Місяць буде над горизонтом довше, ніж більшість повних Місяців, тому інша назва - Довгий нічний Місяць.

Що не можна робити в повню 8 грудня 2022

  • вести переговори про звільнення;
  • брати участь у фінансових операціях;
  • вирушати в тривалу поїздку;
  • починати щось нове, тому що буде дуже багато сумнівів.

В цілому, день вважається досить небезпечним, і краще всі важливі рішення відкласти на потім.

Найкраще займатися побутовими питаннями і приділяти велику увагу саме дрібницям. Астрологи радять закінчити всі справи вдень, а ввечері гарненько відпочити, інакше є ризик впасти в депресію.

Повня - це найтемніша година перед світанком. Більшість людей проходять через емоційні американські гірки в цей період. Експерти спрогнозували, чого чекати кожному знаку зодіаку під час повного Місяця 8 грудня 2022 року.

Повня 8 грудня та її вплив на 12 знаків зодіаку

Овни можуть занадто прямо висловлювати свою точку зору. Це може викликати деяке неприйняття з боку інших людей, але їхня чесність буде оцінена в довгостроковій перспективі.

Телець. Цьому земному знаку знаку зодіаку може знадобитися рука допомоги, оскільки у Тельців буде забагато багато справ. Хороша новина в тому, що допомога дійсно прийде - вам потрібно лише попросити про неї.

Близнюки будуть дуже популярні - до них потягнеться безліч людей. Але зірки радять встановити деякі межі та сфокусуватися на собі та своїх потребах, а не на потребах інших людей.

Раки зможуть відкрити для себе нові можливості для задоволення духовних потреб. Їм слід більше довіряти процесу і не турбуватися про майбутнє.

Лев буде дуже впевнений в собі. Інші люди підуть за вами, як за лідером. Якщо до вас звернуться за підтримкою, допоможіть без осуду.

Дівам рекомендується цього разу зробити крок назад і розслабитися. Кращий спосіб впоратися з тривожними думками, типовими для цієї повні — просто відпочити.

Терези. Цей повітряний знак зодіаку проявить свою найкращу якість - відчуття рівноваги. Проаналізувавши ситуацію, ви ухвалите найважливіше рішення в цьому році.

Скорпіон. У цього пристрасного водного знака можуть бути деякі непорозуміння з близькими. На вас чекають великі справи, оскільки ці проблеми, імовірно, самі по собі не вирішаться.

Стрілець. Цілком ймовірно, що Стрільці в цю повню стануть трохи самовпевненими та ухвалюватимуть невірні рішення. Завжди краще подумати двічі, перш ніж діяти занадто імпульсивно.

Козерогам все може здатися трохи похмурим, але представники знака занадто песимістично налаштовані. Майбутнє обіцяє великі можливості. Вам просто потрібно витримати кілька темних ночей, перш ніж побачити світло.

Водолій. Цьому повітряному знаку потрібно бути обережним щодо того, кого він підпускає близько до себе, оскільки не всі енергії корисні для нього в даний момент.

Риб. Настав час зачаїтися. Пориньте у свій комфортний та звичний уявний світ, щоби без неприємностей пережити цю повню.

Раніше астролог Влад Росс склав гороскоп на грудень 2022 і розповів, яким знакам зодіаку пощастить найменше в останній місяць року, що минає. Зокрема, невдахами грудня стануть такі знаки зодіаку: Овен, Рак, Лев і Водолій.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти