"Останній лютий місяць": астролог спрогнозував терміни закінчення війни в Україні

5 жовтня 2022, 01:48
Марс розвернеться в ретроградний рух в ніч з 30 на 31 жовтня. У цей час війна стане менш кривавою, прогнозує астролог Влад Росс.
Влад Росс, війна в Україні
Війна в Україні може закінчитися після статичності Марса / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com, Reuters

Астролог Влад Росс склав гороскоп на жовтень 2022 і спрогнозував, коли інтенсивність бойових дій зменшиться та з'явиться шанс навіть закінчити війну в Україні.

За його словами, в період з 28 жовтня по 2 листопада Марс буде статичним. Планета розвернеться в ретроградний рух в ніч з 30 на 31 жовтня.

"У цей час війна стане менш кривавою. Та й взагалі, після статичності Марса буде можливість зупинити війну", - розповів Росс в інтерв'ю Главреду.

За його словами, жовтень 2022 року може стати останнім місяцем "лютої війни".

"Він (жовтень, - ред.) буде знаменний великим наступом української армії та досягненням важливих цілей", - прогнозує астролог.

Також Влад Росс дав пораду бізнесменам на період статичного Марса.

"Для бізнесменів цей період поганий, їм в названі дати варто призупинити будь-яку підприємницьку діяльність, інакше вони можуть зазнати фіаско. У будь-якому випадку, їхні дії не дадуть потрібного результату", - зазначив астролог.

Як повідомляв Главред, Влад Росс також оцінив ризик застосування країною-агресором РФ ядерної або термоядерної зброї у жовтні 2022.

Раніше астролог заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки, і вже з серпня Україна почне здобувати перемоги. Більше того, капітуляція Росії не за горами.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти