Професія за датою народження: як визначити свою ідеальну роботу

19 жовтня 2022, 14:06
Число долі покаже, яка ваша природа та які здібності ви маєте, щоби реалізувати себе в цьому світі та домогтися максимального успіху.
Нумерологія
Професія згідно нумерології - як розрахувати число долі / Фото ua.depositphotos.com

Дата народження з точки зору нумерології має важливий вплив на життя людини. Вона не лише може визначити основні риси характеру особистості, але і з її допомогою можна обчислити ідеальну професію, яка допоможе максимально реалізуватися і домогтися успіху. Главред розібрався, як зробити тест - твоя професія за датою народження.

Професія за датою народження - як її визначити

За допомогою простих обчислень потрібно визначити число долі людини - воно показує, яка ваша природа та які здібності ви маєте, щоби реалізувати себе в цьому світі.

Щоб дізнатися, яке у вас число, складіть всі цифри з дати свого народження. Наприклад: 25 листопада 1988 року - 2+5+1+1+1+9+8+8 = 25=2+5=10=7.

відео дня

Число долі "1". Людям з одиницею відмінно вдається керувати процесами, тому з вас виходять хороші топ-менеджери, кризові менеджери, управлінці та бізнесмени.

Число долі "2". Вам підійде діяльність, пов'язана з умінням збирати і узагальнювати факти, контролювати, робота, що вимагає точності й комунікабельності. Це може бути банківська справа, бухгалтерія, медицина, дипломатія, сценічне мистецтво.

Число долі "3". Професії, пов'язані з творчістю, артистизмом, ораторською майстерністю. Можна спробуватися себе в театрі та на естраді, в літературі, бізнесі в сфері розваг і відпочинку.

Число долі "4". Таким людям підійдуть професії, де необхідні порядок, обов'язковість і працьовитість. Наприклад, це можуть бути такі сфери: механіка, академічна наука, сільське господарство, будівництво, економіка і бухгалтерія, юриспруденція, армія.

Число долі "5". Вас можна сміливо назвати генератором ідей і нових підходів. Вам не можна звалюватися в рутину і одноманітні процеси. Успішними будуть види діяльності, що мінімально обмежують свободу дій: туризм, транспорт, реклама, шоу-бізнес, торгівля, юриспруденція.

Число долі "6". Ви легко знаходите спільну мову з людьми, і це стане вашою "зброєю" в бізнесі. Таким людям однозначно потрібно працювати з інформацією та її обробкою.

Підійдуть професії, що приносять реальну користь людям, що вимагають відповідальності й гуманізму (викладання, гуманітарні науки, моціальна сфера, охорона здоров'я, ресторанний, готельний, сімейний бізнес, виробництво продуктів харчування).

Число долі "7". У "сімок" - широке поле діяльності, де потрібна схильність до досліджень, спостережливість, аналіз і узагальнення. Вам підійдуть такі сфери: практична наука, страхування, соціологія, юриспруденція, кримінологія, література, радіо і телебачення, кулінарія.

Крім того, "сімки" - найсильніші езотерики.

Число долі "8". Вам підійдуть професії, де необхідні знання, контроль, стабільність і порядок. Це може бути промисловість, фінансова справа, нерухомість, великомасштабне будівництво, системне адміністрування, освіта, управління, видавнича справа, медицина, політика.

Число долі "9". Людям з цим числом долі підійдуть професії, пов'язані з творчими здібностями, уявою та благодійністю. "Дев'ятки" можуть займатися організацією публічних розваг, театром, кіно, естрадою, дизайном, адвокатурою, охороною здоров'я.

Раніше Главред писав, як прізвище чоловіка впливає на долю жінки і як дізнатися свою тотемну тварину.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти