Путін хоче вийти на переговори: екстрасенс анонсувала "страшну правду" для українців

17 серпня 2022, 09:13оновлено 17 серпня 2022, 10:44
Ситуація на фронті для ЗСУ важка, але скоро їм пощастить і все кардинально зміниться.
путин карты таро астролог
Путін хоче сісти за стіл переговорів, шукатиме різні варіанти для цього / Reuters, pixabay.com

Російський диктатор Володимир Путін, який розв'язав війну проти України, хоче перемоги і буде шукати шляхи, аби сісти за стіл переговорів. Про це повідомила таролог та екстрасенс Людмила Хомутовська.

За її даними, переговори між Україною та РФ відбудуться, але це буде пізніше. Перемовини почнуться лише після того, як російські окупанти почнуть відступати.

Нині ситуація на фронті важка для ЗСУ, однак екстрасенс стверджує, що українським захисникам щаститиме і на полі бою все кардинально зміниться. Ситуація щодо російських окупантів на фронті "зависла", їх головним завданням є "не відступати".

Експерт додала, що пізніше українцям відкриється "страшна правда",

"Буде якась правда, яку від нас приховували. Це не зараз... Це стосуватиметься і війни, і державної зради, й фінансів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, переможниця "Битви екстрасенсів" Олена Курілова заявила, що робила розклад і не побачила в ньому нічого хорошого для України. Екстрасенс прогнозує криваві події. Новий розклад вона робитиме 1 листопада у ніч на Хелловін.

Раніше відомий український астролог Влад Росс зазначав, що для України серпень буде дуже важким. 24 серпня – у День Незалежності України – нашу державу можуть масово обстріляти ракетами, є також загроза тактичного ракетного удару.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти