Ракетні обстріли та численні жертви: астролог назвав найнебезпечніші дати для України в грудні

1 грудня 2022, 07:55
Найближчий напружений аспект, який може підвищити ймовірність ракетних обстрілів і спричинити численні жертви, очікується 1 грудня з 9 ранку до 17 вечора.
гороскоп для України,
Зима буде дуже важкою, каже гороскоп для України / Колаж Reuters, ua.depositphotos.com

Перший місяць зими може стати дуже складним для України. Висока ймовірність ракетних обстрілів. Період з 1 по 8 грудня - дуже небезпечний. Вдень у перший день календарної зими можуть з'явитися численні жертви. Про це заявив астролог-прогнозист, який веде сторінку в Facebook під ніком Dmitriy Uranus.

За словами фахівця, найближчий напружений аспект, який може підвищити ймовірність ракетних обстрілів і спричинити численні жертви, очікується 1 грудня з 9 ранку до 17 вечора.

"Місяць, Марс, Меркурій утворюють мутабельний тауквадрат. Плюс Місяць буде в поєднанні з Нептуном. Крім військової загрози це може дати небезпеку для людей, підвищену аварійність на дорозі, конфліктність, стреси, неуважність, помилки, дезорієнтацію. Марс в Близнюках зараз в опозиції з Меркурієм, що в цілому підвищує ймовірність ДТП на дорогах. Штовхає до необачних і необережних дій", - попередив астролог.

Наступний небезпечний аспект очікується 5 грудня. За словами фахівця, несприятливий вплив для України буде максимальним. Востаннє покриття Місяцем Урана в Тельці було під час місячного затемнення 8 листопада, що, за словами астролога, призвело до важких наслідків для енергосистеми та економіки України.

"Тому покриття 5 грудня як би продовжує цей страшний тренд. Противник намагатиметься добити нашу енергосистему, зв'язок і, можливо, газовидобуток і газорозподіл. Я нікого не хочу лякати, але можливо ситуація з енергетикою стане лише гірше", - попередив уранус.

Наступні покриття Місяцем Урана в Тельці будуть ще в ніч з 1 на 2 січня і 29 січня. Після чого припиняться на 84 роки.

"Думаю що в березні масові обстріли крилатими ракетами України сильно зменшуватимуться. До весни вже не буде ударів сотнею ракет за раз", - додав фахівець.

Уранус також зробив невтішний прогноз на Новий рік.

"Дата близько 1 січня символічна. Противник любить символічні дати. Згадайте штурм Грозного на Новий рік. У Карті незалежності України транзитний Сатурн проходить останній, третій раз по Місяцю, 31 Грудня 2022р. Плюс-мінус місяць від цієї дати це буде період максимального страждання людей в Україні. Рекомендую зробити запаси їжі і води. Якщо є можливість покинути великі міста, виїхати в ЄС або в село, в приватний будинок, де є вода і тепло - не тягніть. Зима для людей в Україні буде дуже важка", - зазначив він.

Як повідомляв Главред, раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більше того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже за рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову ходитиме гривня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти