"Ризик масованої атаки": астролог спрогнозувала підлі удари окупантів по Україні в березні

4 березня 2023, 11:15оновлено 9 березня 2023, 09:53
Як прогнозує відомий астролог Ольга Медвецька, є ймовірність, що ближче до кінця першого місяця весни українці почують приємні звістки.
Вибухи, Медвецька
Астролог Ольга Медвецька / фото ua.depositphotos.com і скріншот з відео

Ближче до середини березня українці знову будуть піддаватися небезпеки ракетних атак країни-агресора, РФ. Такий прогноз опублікувала відома астролог Ольга Медвецька на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Близько 15 березня (+/- п'ять днів) є ризик масованої атаки на Україну. При цьому можливе застосування заборонених видів зброї. у тому числі хімічного. Це може бути і/або з використанням методів нечесної боротьби, посилення брехні в світових ЗМІ або запуск нового фейку, провокації з боку ворога", - сказала вона.

За прогнозом Медвецької, при пильному погляді на зірки вона бачить, що ті пророкують непросту ситуацію на фронтах україно-російської війни.

відео дня

Також астролог зазначила, що в період з 15 до 20 березня варто очікувати, що окупанти будуть бити по енергетичній сфері. Також можливі по об'єктах транспортної системи.

Але все ж, каже Медвецька, є ймовірність, що ближче до кінця місяця українці почують приємні звістки - або фронтові ‒ або від західних партнерів:

"Думаю, що це все-таки будуть "вісті з полів", тому що це повинні бути практичні, довгострокові і сплановані дії з позитивним результатом", - підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше астролог Ольга Медвецька відзначала, що російські загарбники можуть здійснити масову атаку на територію України забороненою зброєю близько 15 березня (плюс-мінус п'ять днів). Зокрема, є загроза ураження хімічною зброєю.

До того астролог Влад Росс спрогнозував, що у березні 2023 року може відбутися контрнаступ ЗСУ, а окупантів чекає провал. За його словами, це буде кардинально переломний місяць.

Читайте також на тему:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти