Найскладніший місяць зими: астролог назвала 3 важких дня і попередила про підступні плани агресора

4 грудня 2022, 21:31оновлено 7 грудня 2022, 11:24
Астролог зазначає, що в грудні позитивних днів буде дуже мало.
війна, гороскоп для України
Гороскоп для України / pixabay

Грудень для України буде дуже складним. Як каже астролог Юлія Погорельченко, цей місяць важкий з усіх.

"На думку астрологів грудень буде найскладнішим із зимових місяців. Тому спробуйте сформувати якусь базу для вашого стабільного емоційного стану, якісь радості вкрапляйте в своє життя, просите про підтримку або надавайте її самі. Це важливий період трансформації. Цей рік був перевіркою для всіх", - зазначила Юлія Погорельченко в Instagram.

Досить напружений день буде для всіх 8 грудня.

"8 грудня буде повний місяць. Період, коли підвищена емоційність, конфліктність. Ще сонце буде в напруженому аспекті з Марсом, тому і в особистих відносинах, і в соціальному, політичному, військовому житті буде напруга", - сказала астролог.

Війна триватиме, зазначає Погорельченко.

"Цей тиждень і період після 21 грудня будуть максимально напружені в плані військових дій і агресії ворога, тому будьте обережні", - зазначила вона.

З 15 грудня починається петля Ретро Меркурія.

"Ретроградним він буде з 29.12.22 по 17.01.23. Такий перехід в Новий рік дає нам розуміння, що з домовленостями в наступному році буде складно. Буде багато повторної роботи, переробок", - говорить астролог.

20 грудня Венера переходить в знак Козеріг. За словами астролога, може відчуватися фінансова криза.

Вже 21 грудня день зимового сонцестояння.

"Це один з 4-х днів сили року. Сонце з цього дня починає набирати свою силу і давати нам своє тепло і енергію. Практики очищення, складання плану дій на рік, списку бажань - все це актуально в цей день", - додала Погорельченко.

Астролог зазначає, що в грудні позитивних днів буде мало.

"Тільки 15 і 17 грудня, коли можна починати щось нове і на перспективу",-зазначила астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Гороскоп для України

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більше того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти