Скоро РФ запропонує Україні "мир", але є серйозна небезпека - астролог

30 липня 2022, 10:11оновлено 30 липня 2022, 12:51
У серпні РФ почне зазнавати поразки - ситуація на фронті змінитися на користь Збройних сил України. Восени Кремль найімовірніше запросить мирні переговори.
гороскоп, війна 2022, гороскоп для України
Бог війни Марс перестане благоволити агресору, свідчить гороскоп / Колаж Reuters, pixaby

Астролог Дмитро Уранус склав гороскоп для України на серпень 2022 року. Згідно з прогнозом, бог війни Марс перестане благоволити агресору. У серпні РФ почне зазнавати поразки - ситуація на фронті зміниться на користь Збройних сил України.

Як написав фахівець у Facebook, наприкінці липня та на початку серпня Марс вступить у з'єднання з місячним вузлом та Ураном у Тельці.

"Це дуже рідкісний та історичний аспект, який буває 1 раз на 167 років! Востаннє такий аспект був у травні 1855 року, коли союзні війська висадили десант в Керчі й почали наступ на Севастополь. Після подібного аспекту впродовж декількох місяців прискорилася військова поразка Росії в Кримській війні, і у вересні 1855 року відбулося падіння Севастополя", – зазначив астролог.

З серпня 2022 в якійсь мірі подібні події знову повторяться в історії Росії.

Уранус прогнозує, що восени РФ, найімовірніше, запросить переговори і запропонує Україні якісь мирні угоди. Але це загрожує тим, що через 9-10 років почнеться нова війна з Росією - ще більш страшна і руйнівна.

Астролог прогнозує, що з серпня по листопад Україна може звільнити Донбас. У районі листопада-грудня ЗСУ можуть звільнити південь, Херсонську область і почати процес підготовки до звільнення Криму взимку 2022-2023 років.

Як повідомляв Главред, астролог Влад Росс, який раніше заявив, що серпень 2022 стане найнебезпечнішим місяцем для президента РФ Володимира Путіна в плані здоров'я, назвав найкращі дні для повалення російського диктатора.

Також, за прогнозом Росса, на фронті очікується переломний момент, після якого припиниться будь-яке просування Росії вглиб території України. Однак при цьому над деякими українськими містами нависла велика загроза, а Харків взагалі Росія спробує стерти з лиця землі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти