Астролог назвав найкращий час для повалення Путіна

28 липня 2022, 01:41
У серпні Сонце буде уражено Ураном в з'єднанні з Марсом. Місяць підлаштується до цієї ситуації. Таким чином, в цей час може відбуватися все, що завгодно.
Гороскоп для Путіна
Серпень не обіцяє Путіну нічого хорошого, каже гороскоп / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс, який раніше заявив, що серпень 2022 стане найнебезпечнішим місяцем для президента РФ Володимира Путіна в плані здоров'я, назвав найкращі дні для повалення російського диктатора.

За його словами, "година Ікс" може настати 11-13 серпня.

"Сонце буде уражено Ураном в з'єднанні з Марсом, висхідним вузлом долі, плюс Місяць підлаштується до цієї ситуації, а це значить, що в цей час може відбуватися, що завгодно. Тим більше, в серпні будуть знаменні серединні точки між затемненнями, через що може відбуватися багато жахливих подій", - розповів астролог в інтерв'ю Главреду.

відео дня

Він не виключає, що в третій місяць літа на Путіна може бути скоєно замах.

Росс додав, що 12 серпня 2022 буде повня, яка створить безліч факторів, які не завжди будуть дозволяти скинути напругу. Цей час буде непростим ще й через те, що дуже будуть заважати емоції.

Як повідомляв Главред, астропсихолог Валентина Вітрох вважає, що на Путіна чекає насильницька смерть, смерть у психіатричній лікарні або смертельна хвороба.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв також склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає на господаря Кремля та чи вкоротить він собі віку .

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти