Складний період для багатьох: астролог розповіла, що принесе українцям молодик

26 серпня 2022, 20:34
За прогнозом відомого астролога Олена Зимовець, у вкрай складних сімейних союзах українців може навіть піти мова про радикальні рішення по типу розлучення.
Астролог, молодик
Астролог розповіла, що принесе українцям молодик / https://ua.depositphotos.com/

Молодиком в знаку Діви, яке настане 27 серпня, принесе безлічі українців вельми складний період для шлюбу і любовних відносин, а також для партнерства в бізнесі. Такий прогноз опублікувала в Facebook відомий астролог Олена Зимовець.

"У день молодика 27 серпня ще один аспект стає точним – Венера в квадратурі з ураном, період активності аспекту 21-31 серпня. Аспект стимулює емоційну напруженість, підвищує реагентність, додає хвилювань, не завжди адекватних обставинам. Можливі неприємні звістки, несподівані події в домашніх справах, фінансові труднощі. Цей період може бути складним для шлюбу і любовних відносин, для партнерства в бізнесі. Можливі непорозуміння і конфлікти, вимушена розлука", – зазначила астролог.

За прогнозом Зимовець, в складних сімейних союзах українців може навіть піти мова про розлучення:

"Можливі сварки і розбіжності з друзями, партнерами, розрив угод і контрактів. Нові романтичні захоплення і знайомства будуть хвилюючими, але ненадійними. Бережіть відносини, які вам дороги. Не варто розривати старі зв'язки, заради нових захоплень. Вірогідні фінансові втрати, крадіжки, тому потрібна пильність. Утримайтеся від фінансових кроків, щоб потім не бути розчарованими своїм рішенням", ‒ підсумував він.

Нагадаємо, раніше таролог Людмила Хомутовська зазначала, що українські військові можуть знищити Кримський міст вже найближчим часом. Це може статися або в День незалежності України 24 серпня, або в найближчі дні.

Також раніше астролог Ольга Медвецька назвала найнебезпечніші для України дати в найближчі пів року. Вона підкреслила, що в такі дати українцям варто бути дуже обережними. Існує загроза, що можуть статися великі катастрофи - як природного, так і техногенного або військового характеру.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти