"Знову карта йде "аркан смерті": таролог попередив киян про загрозу нових атак ворогів

11 січня 2023, 15:08
Екстрасенс і Таролог Роман Шептицький зробив тривожний прогноз для Києва, попередивши про серйозну загрозу нових атак Росії до кінця поточного тижня.
Таролог, вогонь
Таролог, вогонь / скріншот з відео / Ariel Ophelia / flickr.com

До кінця поточного тижня (до 15 січня) зберігається висока ймовірність ударів російських окупантів по Києву. Такий прогноз зробив відомий екстрасенс і таролог Роман Шептицький.

"Київ і Київська область – давайте, дивись ці напрямки. Так, по Києву наступний тиждень може стати дуже неспокійним – особливо перша половина. Знову карта йде "аркан смерті" - загроза для мирного населення. "Імператор" перевернутий. Будуть наші відбиватися − "королева жезлів" - але не все можна відбити і не все можна запобігти. По області загроза прильотів така, середня. Від 40 до 50 відсотків. Теж більша загроза по критичній інфрастуктурі. Але все одно ця загроза є", - каже фахівець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як будуть розвиватися події найближчим часом.

До того відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає господаря Кремля і чи покінчить він життя самогубством.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти