Чи врятують Маріуполь і полк Азов: астропсихолог склала гороскоп для захисників України

12 травня 2022, 08:05
Вищі сили, згідно з гороскопом, на боці України та Азова, тому шанс на чудовий порятунок залишається. Можливо, в цьому братиме участь третя сила.
гороскоп, Азов, гороскоп для Маріуполя
Вищі сили - на боці України та Азова, тому шанс на чудовий порятунок залишається, свідчить гороскоп / Фото УНІАН, pixaby

Астропсихолог Валентина Віттрок спрогнозувала, яка доля чекає на полк Азов, який героїчно тримає оборону заводу Азовсталь у Маріуполі.

Якщо подивитися на натальну карту Азова, то є шанс на чудесний порятунок азовців, пише ТСН.

Гороскоп можна скласти, знаючи дату, час і місце народження людини або групи людей. Згідно з даними Вікіпедії та словами одного з колишніх керівників полку Азов Ярослава Гончара, початком його існування вважається 4 травня 2014 року.

За словами астропсихолога, впадає в очі, мабуть, найважливіший аспект – потужний Тригон між Юпітером, Місяцем, Хіроном і Прозерпіною.

Юпітер в гороскопі Азова перебуває в екзальтації - тобто, в цьому місці він особливо сильний і помітний, що і дає полку його знаменитість і популярність. 16-й градус знака Раку, в якому знаходиться Юпітер в гороскопі, говорить про успішну боротьбу. Планети, розташовані в знаку Риб – Уран і Нептун – вказують на справи, так чи інакше пов'язані з підземеллям, таємними договорами і парадоксальними ситуаціями.

Важливим є знаходження в натальній карті Азова і Прозерпіни – ще не відкритої астрономами, але дуже чутливої та схильної до трансмутацій планети. Згідно грецької міфології, Прозерпіна спускалася в пекло - в царство Аїда - і не лише поверталася звідти, але і відроджувалася для життя знову. Так програються двадцять сім кілометрів підземель, в яких бійці Азова зараз знаходяться.

У натальной карті Азова також вимальовується великий космічний хрест: ретроградний Марс, Уран, Юпітер і Плутон. Він дає складне життя, наповнене боротьбою, обмежень і загроз для життя. Також такий хрест може вказувати на військову операцію, звану екстракцією: це коли за угодою двох сторін третя, не задіяна в конфлікті сторона, забирає військовослужбовців і гарантує, що до кінця військових дій вони не перебуватимуть на її території та більше не вступлять у боротьбу. Згідно з гороскопом, такою третьою силою буде якась морська держава - наприклад, Велика Британія або Туреччина. Згідно з прогнозом, упродовж травня-червня питання зі звільненням Азова буде вирішено.

При цьому не виключені й військові дії, які призведуть до звільнення "азовців". Якщо ж в цей час буде проходити екстракція, можливо, що російські війська, які постійно порушують правила ведення війни, можуть відкрити вогонь – як це було в Іловайську в 2014 році. Однак вищі сили, згідно з гороскопом, на боці України та Азова, тому шанс на чудовий порятунок залишається.

Як повідомляв Главред, Маріуполь має деяку географічну схожість із Москвою. Астролог Валентина Віттрок не виключає, що столиці РФ загрожує така сама доля, як і українському місту.

Раніше астролог Дмитро Уранус склав гороскоп для Росії та передрік, що вже в квітні в Москві почнуться якісь руйнівні політичні процеси, а їхній підсумок проявиться в серпні 2022 року.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти