"Божевільний стариган не відступить": астролог спрогнозувала, як закінчиться війна України і РФ

18 вересня 2022, 17:09
Астролог Анна Єфремова попередила росіян про необхідність терміново зупинити агресію в Україні і озвучила альтернативу для них і їхньої країни.
Астрологія, Україна
Астролог спрогнозувала, як закінчиться війна України і РФ / колаж УНІАН і Pixabay

Відомий астролог Анна Єфремова склала прогноз для України і Росії, країни-агресора, на наступний рік. В її думку, РФ програє війну, а Україна, навпаки зміцніє.

"Росія зіткнеться з жахливими наслідками своїх злодіянь. Шанс зупинити їх збережеться буквально пару місяців. Але я розумію, що божевільний стариган (очевидно, це Володимир Путін, — Главред) не відступить. А народ занадто одурманений ідеєю нічим не підкріпленого на сьогоднішній день величі. Але моя справа показати, чим все закінчиться. Росія програє цю війну", - говорить вона.

Також Єфремова додала, що, якщо ніхто не почує застереження і не скаже "стоп", то починаючи з 2023 року Росія почне відчувати те, про що навіть подумати не могла за останні 100 років.

"Україна вистоїть, і Україна в 2023 зміцніє. Контрнаступ-це тільки початок, воно буде нарощувати свою міць і розростатися на всі боки", — підсумував астролог.

Гороскоп для України

Нагадаємо, астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки, і вже з серпня Україна почне здобувати перемоги. Більше того, капітуляція Росії не за горами.

Також, за словами астролога, повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом Росса, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти