Таролог спрогнозувала, що чекає Україну в 2023-му: чи стане видно кінець війни

12 грудня 2022, 15:34оновлено 13 грудня 2022, 08:15
Відомий Таролог Яна Пасинкова склала гороскоп для України на 2023 рік. Вона прогнозує - україно-російська війна закінчиться, "коли буде тепло".
Гороскоп Таро
Таролог Яна Пасинкова спрогнозувала, що чекає Україну в 2023-му / ua.depositphotos.com, pixabay.com

У 2023 році Україну очікує нова надія і прорив. Плюс - наша держава стане частиною якоїсь великої спільноти. Отакий прогноз і розклад по картах Таро зробила відомий таролог і переможниця 15 сезону "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова в інтерв'ю YouTube-каналу "Мій світ".

"Ми будемо шукати нові шляхи до миру і безпеки. Всі дороги ведуть до нашої перемоги", - каже він вона.

Пасинкова також зробила розклад на картах Таро на майбутнє України і спробувала пояснити, коли ж саме українцям чекати новин про остаточну перемогу над російськими окупантами.

Наприклад ,на питання "Що знає Байден про те, коли закінчиться війна?". Карти відповіли - "або ще три місяці, або ще 9". А ось на питання: "Що знає Зеленський про завершення війни?" - "Не раніше теплої пори року".

Точної дати вона назвати не змогла, проте своєю думкою і баченням, коли закінчиться війна в Україні, Пасинкова поділилася.

Більш того, за словами таролога, взимку 2022/2023 можливі якісь офіційні переговори Києва, але точно не з країною-агресором.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як будуть розвиватися події найближчим часом.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає господаря Кремля і чи покінчить він життя самогубством.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти