Три знаки, яким лютий-2023 принесе зміни: астролог розповів, кому готуватися до сюрпризів

4 лютого 2023, 08:05
Астролог назвав сфери життя, в яких у трьох знаків зодіаку в лютому відбудеться великий прорив.
Астролог Росс назвав знаки, у яких докорінно зміниться доля в лютому 2023 року
Астролог Влад Росс назвав знаки, у яких в лютому-2023 відбудуться великі зміни в житті / УНІАН, bizim.media, 1room.ru

Лютий 2023 року обіцяє бути вельми динамічним місяцем, а деяким знакам зодіаку він принесе величезні зміни, після чого їхнє життя увійде в нове русло. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, останній місяць зими багато в чому переверне життя трьох знаків зодіаку.

Перш за все, лютий буде важливим для Козерога, оскільки принесе йому великі прориви в кар'єрі.

"Для Козерога лютий – найкращий місяць, який принесе чимало шансів досягти серйозних цілей, а також відкриє перед представниками знака багато нових можливостей", – зазначив Влад Росс.

Також, за прогнозом астролога, останній місяць зими буде знаковим для Риб, проте прориви на них чекають в особистому житті.

"Будуть хороші несподівані ситуації – в житті Риб з'явиться принц на білому коні або білому мерседесі. Венера і Нептун зійдуться в лютому в знаку Риб, а тому удача буде не тільки в любовних справах, але й у грошових – Риби можуть виграти в лотерею або зробити вигідні фінансові вкладення", – розповів Влад Росс.

Третім знаком зодіаку, якому лютневі події перевернуть життя, за словами астролога, стане Овен.

"На Овна чекають великі зміни, причому різкі, стрибкоподібні. З'явиться можливість приступити до нових планів і проєктів, що буде пов'язано з завершенням ретроградності Меркурія і Марса. У житті Овна настають великі зміни, вони відбудуться в сфері зв'язків, контактів, бізнесі, діяльності, взаєминах і діловому партнерстві. Всі ці зміни будуть дуже несподіваними, доля Овна буквально буде ламатися", – запевнив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав докладний прогноз на лютий 2023 року і розповів, як у цей період підуть справи на роботі, як складуться любовні стосунки, а також в які дні не варто вирушати в дорогу. Також астролог склав детальний гороскоп на лютий-2023 для всіх знаків зодіаку і назвав головних щасливчиків місяця.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти